Me onnistumme vain asiakkaidemme onnistuessa

 

Accountor Enterprise Solutions Oy syntyi vuoden 2017 alussa, kun Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen.

Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen ja näytämme tien uuteen maailmaan. Yhdistämme vahvan prosessiosaamisen, innovoinnin ja globaalien liiketoiminta-alustojen mahdollisuudet asiakkaiden toimintaa kehittääksemme.

Teemme töitä toisiamme tukien ja kannustaen, asiakkaamme kanssa yhdessä syvää luottamusta rakentaen. Tekemistämme ohjaa vapaus ja vastuu oman työn organisoinnista ja saavutetuista tuloksista. Kunnioitamme ammatillista vastuuta, joka vapauteen sisältyy. Huolehdimme osaamisemme tuoreutuksesta jatkuvasti ja intohimoisesti. Meillä on rohkeus ottaa kantaa kokemukseemme ja näkemykseemme pohjautuen. Rohkeus näkyy myös kunnianhimossamme tavoitella parasta suoritusta. Kannustamme jokaista vaikuttamaan omaan ja yrityksemme tulevaisuuteen tämän päivän tekemisellä.

Asiakaslähtöisesti yhdessä

Vapaus & vastuu

Osaaminen

Rohkeus

Tulevaisuus

Henkilökuntamme esittäytyy

OLEMME OSA ACCOUNTORIA

Accountor-konsernin muodostavat Accountor, Accountor Enterprise Solutions, Accountor HR Solutions, Finago Procountor, Finago Tikon, Mara-Plan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja Accountor ICT. Konserni tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Lisäksi Accountor tarjoaa talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalveluja. Asiakkaiden ICT-infraa tuetaan nykyaikaisiin pilvipalveluihin perustuvilla alusta- ja loppukäyttäjäpalveluilla sekä verkossa toimivalla laitekaupalla. Konsernin asiakkaat saavat markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman joustavasti ja kustannustehokkaasti yhden luukun takaa.

Accountor Enterprise Solutions on osa Accountor Enterprise liiketoiminta-aluetta, joka tarjoaa CRM- ja ERP-ratkaisuja, sekä ICT-palveluita asiakkailleen.

Konsernin palveluksessa on noin 2300 henkilöä ja sen liikevaihto oli noin 219 miljoonaa euroa vuonna 2016. Lisätiedot www.accountor.fi, www.accountorhr.fi, www.finago.com, www.maraplan.fi, www.tyovuorovelho.com, www.ecom.fi, www.etasku.fi ja www.accountorict.fi

 

ACCOUNTORIN EETTINEN TOIMINTAOHJE

MIKSI EETTINEN TOIMINTAOHJE ON TÄRKEÄ?

Me haluamme olla luottamuksen arvoisia ja toimia vastuullisesti ja eettisesti asiakkaita, yhteistyökumppaneita, työntekijöitä, johtajia ja muita sidosryhmiä kohtaan. Accountorin eettinen toimintaohje on tärkeä riskienhallinnan työkalu, ja siinä määritetään yleiset periaatteet ja ohjeet, joita kaikkien yhtiön työntekijöiden, esimiesten ja yhteistyökumppaneiden on noudatettava.

Accountorin johtoryhmä on hyväksynyt eettisen toimintaohjeen, joka sitoo yhtiön kaikkia liiketoiminta-alueita kaikissa maissa.

Lue Eettinen toimintaohjeemme täältä.

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan joukkoomme. Katso avoimet paikat tai jätä avoin hakemus.

 

Lue lisää

Yhteistyö­kumppanei­tamme

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.