Liiketoiminta-alustojen toimialaratkaisut

Liiketoiminta-alustat muokkaavat liiketoiminnan prosesseja ja tarjoavat mahdollisuuden uusien palvelukanavien hyödyntämiseen. Jokaisella toimialalla on omat erikoispiirteensä ja kaikkia prosesseja ei kannata tehdä teknologian ehdoilla.

Nämä toimialakohtaiset erityispiirteet ja niihin liittyvät prosessit ovat usein keskeisessä roolissa yrityksen tuottaman lisäarvon ja menestyksen kannalta.

Toimialakohtaiset laajennukset ja appsit lisäävät liiketoiminta-alustojen joustavuutta ja tehokkuutta. Asiakaskohtaisten räätälöintien sijaan asiakkaat voivat ottaa käyttöönsä kansainvälisen kokonaisuuden, jonka tuotekehitykseen panostetaan merkittävästi.

Kartoitamme toimialakohtaisten laajennusten ja lisäarvoratkaisujen hyötyjä uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Olemme toteuttaneet toimialakohtaisia laajennuksia muun muassa vuokrausliiketoiminnassa (Sycor.Rental), projekti- ja palveluliiketoiminnassa (Axtension), tukkukaupoissa sekä energia- ja vesilaitoksissa.

Hyödynnämme selvitystyössä kansainvälistä verkostoamme, jonka kautta saamme arvokasta tietoa käytännön kokemuksiin perustuen.

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.