Tiedolla johtamisen elinkaari

Organisaation polku tiedolla johtamiseen etenee seuraavasti:

  • Kartoitus
  • POC-vaihe (Proof of Concept)
  • Toteutus, käyttöönotto ja laajentaminen

Kartoitus

Kartoitusprosessissa havainnoidaan organisaation tiedonhallinnan ja raportoinnin nykytila ja kipupisteet. Samalla tutustutaan BI-työkalun tarjoamiin uusiin näkökulmiin ja mahdollisuuksiin. Lopputuloksena on demo asiakkaan omalla datalla, joka toimii erinomaisena ideariihenä jatkotoimenpiteitä suunniteltaessa.

POC-vaihe (Proof Of Concept)

POC-vaiheessa sovitusta kokonaisuudesta luodaan ensimmäinen BI-työkalulla tehty malli, jolla kokonaisuutta voidaan testata käytännössä ja esitellä ratkaisua laajemmin organisaation sisällä sekä mahdollisesti hakea hyväksyntä investoinnille. POC toimii pohjana tuotantokäyttöön tähtäävälle ratkaisulle, joten työ ei mene hukkaan.

Tuotantokäyttöön tähtäävään toteutukseen voidaan edetä kartoituksen jälkeen myös ilman POC-vaihetta.

Toteutus, käyttöönotto ja laajentaminen

Ensimmäisessä vaiheessa valitaan sopivin osakokonaisuus toteutettavaksi yhdessä asiakkaan kanssa. Samalla arvioidaan ratkaisun arkkitehtuuriset ominaispiirteet. Ratkaisua laajennetaan ensimmäisen vaiheen jälkeen yhdessä sovitulla tavalla.

Mallinnettu ja visualisoitu tieto mahdollistaa tiedolla johtamisen päivittäisissä päätöksen tekemisessä, tarjoaa merkittävää lisäarvoa organisaation sisällä ja parhaassa tapauksessa luo täysin uusia tietoon ja informaatioon liittyviä tuotteita ja palveluita.

Liiketoimintatieto kuukaudessa kuriin power bi:lla

Saatko liiketoimintaa tukeaa tietoa nopeasti ja vaivattomasti juuri silloin ja siinä muodossa, kun haluat? Vai joudutko riipimään datan kasaan manuaalisesti monesta eri lähteestä? Tarjoamme kartoituspalvelun, jossa liiketoimintatietosi haasteiden ratkaisemiseen etsitään lääke Power BI -työkalua hyödyntäen.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta