Talouden suunnittelu, ohjaus ja ennustaminen

Talouden suunnittelu ja ennustaminen ovat keskeisiä asioita liiketoiminnan päätöksenteossa. Kukaan ei voi nähdä tulevaisuuteen, mutta tulevaisuuden liiketoiminnan suuntaviivoja voidaan hahmottaa hyvän suunnitelman avulla.

Halutaanko lähteä johdon tavoitteista (top to down) vai tulevatko ehdotukset tavoitteista liiketoiminnalta (down to up)? Käytetäänkö toimintokohtaista budjetointia vai nollapohjabudjetointia, ja tehdäänkö vuosibudjetti vai budjetoidaanko rullaavasti?

Budjetoitujen tavoitteiden saavuttamisessa on ensiarvoisen tärkeää sitouttaa koko organisaatio mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Ennusteiden tekemisen tulee olla vaivatonta ja helppoa.

Budjetointi- ja ennustamisprosessin automatisoinnin avulla työskentelyn fokus voidaan keskittää skenaarioiden ja simulaatioiden tarkasteluun. Ajuripohjaisen ennustamisen avulla toiminto- ja resurssiajurit muodostavat automaattisesti pohjan ennusteille ja helpottavat niiden simulointia.

Liiketoiminnan rakenteiden ja toimintamallien muuttaminen on mahdollista liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Tietorakenteiden joustava muuttaminen on mahdollista nykyaikaisilla talouden ohjauksen järjestelmillä.

Innovatiivisia digiratkaisuja
design sprintillä

AES/DS on asiakslähtöinen innovointikonsepti digitaalisille sovelluksille ja -palveluille. Palvelun perustana on innovaatiojärjestelmä, joka tuottaa hypisteltävän mallinnuksen digitaalisesta innovaatiosta nopeasti.

Lue lisää

Älä anna ERP-projektin musertaa

Lue opas, kerää vinkit, vältä riskit

Lataa ilmaiseksi

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.