Konsernihallinnon ratkaisut

Nopeasti kansainvälistyvät yritykset ja liiketoimintamallit ovat entistä yleisempiä digitalisaation edetessä. Eri maiden raportointivaatimukset ja esimerkiksi laskutusformaatit vaihtelevat, ja valitun järjestelmän pitää pystyä toteuttamaan nämä vaatimukset.

Nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät tarjoavat täydellisen ja reaaliaikaisen läpinäkyvyyden tytäryhtiöiden liiketoimintaan. Myös järjestelmän käyttöönotto, tuki ja kehitys voidaan tehdä tehokkaasti ja nopeassa aikataulussa. Tehokkaat ja standardoidut prosessit muodostavat perustan, jolle kansainväliset konserniratkaisut voidaan rakentaa.

Tietojen oikeellisuus ja lukujen luotettavuus ovat raportoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeitä. Globaali liiketoiminta-alusta mahdollistaa talouden ja operatiivisen toiminnan keskittämisen yhteen ratkaisuun, jolloin raportoinnin hallittavuus ja luotettavuus paranevat.

Innovatiivisia digiratkaisuja
design sprintillä

AES/DS on asiakslähtöinen innovointikonsepti digitaalisille sovelluksille ja -palveluille. Palvelun perustana on innovaatiojärjestelmä, joka tuottaa hypisteltävän mallinnuksen digitaalisesta innovaatiosta nopeasti.

Lue lisää

Älä anna ERP-projektin musertaa

Lue opas, kerää vinkit, vältä riskit

Lataa ilmaiseksi

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.