Projektipalvelut

Järjestelmäkäyttöönotot ja suuret jatkokehityskokonaisuudet on usein järkevintä saattaa käyttökuntoon projektimuotoisesti. Käytössämme on kaksi eri toimintatapaa, ketterä ja perinteinen.

Ketterä toimintatapa

Suosimme ketterää toimintatapaa sen joustavuuden vuoksi. Ketterän valitsemme, jotta voimme tiiviillä yhteispelillä suunnata lyhyin toteutussyklein kohti asiakkaamme todellista ja muuttuvaakin tarvetta.

Perinteinen toimintatapa

Perinteinen tapa sopii esimerkiksi tilanteisiin, joissa asiakkaiden omien resurssien saatavuus projektitekemiseen on kortilla. Toimintamme tueksi meiltä löytyy useita projektijohtamisen sertifikaatteja kuten IPMA, Microsoft Sure Step ja ScrumMaster.

 

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta