Taloushallintopalvelut osana NetSuite-ratkaisua – Accountor FullScale

Accountor FullScale on talouden, henkilöstöhallinnon, liiketoiminnan ja täydellisesti skaalautuvan NetSuite-ratkaisun yhdistävä kokonaispalvelu.

FullScale – Liiketoiminnan skaalautumisen ja kasvun mahdollistaja

Accountor FullScale yhdistää Accountorin kansainvälisen talouden ja henkilöstöhallinnan sovellus- ja palveluvalikoiman globaaliin NetSuite liiketoiminta-alustaan. Palvelukokonaisuus hyödyttää niin uuteen aikaan matkaavia teollisia toimijoita kuin moderneja digitaalisia yrityksiä.

NetSuite liiketoiminta-alusta mukautuu yritysten elinkaaren vaiheiden mukaan. Palvelu sopii Startupeille, jotka ovat siirtymässä nopean kasvun Scaleup-vaiheeseen, sekä vakaan markkina-aseman saavuttaneille Scaler-yrityksille, joille on keskeistä johtavan aseman varmistaminen.

Accountor FullScale on suunniteltu toimitus- ja palvelumalleja myöten tukemaan asiakasyritysten skaalautumista. Keskiössä puolestaan on tiedolla johtaminen ja innovatiivinen toimintamallien kehittäminen. Palvelun sisältö pähkinänkuoressa on:

Taloushallinto

Accountor hoitaa asiakkaansa prosessit optimoituna kokonaisratkaisuna, oman asiakaskohtaisen tiimin toimesta. Asiakkaalla on käytettävissään kansainvälinen intercompany-toiminnallisuus, tapahtumatason läpinäkyvyys sekä ohjaamista tukeva ennustava analytiikka.

Henkilöstöhallinto

Asiakas saa käyttöönsä markkinoiden moderneimmat työkalut työvuorosuunnittelusta, leimauksiin, palkanlaskentaan ja työntekijän itsepalveluun – palvelukokonaisuuteen integroituna, joko ulkoistuspalveluna, sovelluspalveluna tai niiden yhdistelmänä.

Liiketoiminta

Accountor FullScale -palvelu tuotetaan ketterän mutta silti vahvan globaalin liiketoiminta-alustan päälle. NetSuite liiketoiminta-alusta kattaa toiminnot myynnistä markkinointiin ja asiakaspalveluun, projektiliiketoimintaan, toimitusketjun hallintaan sekä talouden- ja toiminnanohjaukseen.

Ulkoista kerralla tai osissa

Koska Accountor FullScale -ratkaisu tarjoaa lähes rajattomat digitaaliset mahdollisuudet on ulkoistusta luontevinta lähestyä kokonaisarkkitehtuurista käsin. On kuitenkin mahdollista edetä myös askel kerrallaan:

Haluatko simppelisti alan parhaan taloushallinnon ulkoistuksen – annamme tarjouksen lisäksi ideoita, mitä kannattaa automatisoida ennen töiden uudelleenorganisointia.
Onko ajatuksissasi työntekijäkokemuksen kehittäminen tai palvelu- ja tuotantoprosessien automatisointi – esittelemme alan parhaat ohjelmistot ja käytännöt.

Tarvitsetko apua liiketoiminnan suunnittelussa – anna arkkitehtimme piirtää luonnokset, joiden avulla voit laskea auki askeleet liiketoiminnan kehittämisestä talous- ja henkilöstöhallintoon sekä tietojärjestelmiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake, niin keskustellaan lisää!

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.