NetSuite vertikaalit

Palvelut

NetSuite tarjoaa ratkaisuja ja ohjelmistoja kaikenkokoisten (10-20 000 henkilön) asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. Koska kaikki NetSuite-ratkaisut ovat pilvipohjaisia, ne tukevat nykypäivän liikkuvien palvelutiimien toimintatapoja. Palvelut ovat käytettävissä työmatkoilla, kokousten välissä ja siirryttäessä paikasta toiseen ja niitä voi käyttää mobiililaitteilla, verkossa ja ilman verkkoyhteyttä.

Tuotanto

NetSuite on paras vaihtoehto täydellistä liiketoimintaratkaisua etsiville teollisuus- ja tuotantoyrityksille. Sen monipuolisiin ominaisuuksiin tuotannonohjauksen lisäksi kuuluu mm. asiakkuuksienhallinta-, henkilöstöhallinta- ja verkkokauppatoiminnot.

Ohjelmisto

Tulojen hallinta ei voi nykypäivänä perustua laskentataulukoihin. NetSuiten palkittu taloushallinnon ohjelmisto yksinkertaistaa muuttuviin tuloutustapoihin liittyvää monimutkaisuutta olipa kaupassa kyse yhdestä suoritteesta, tietylle ajanjaksolle jakautuvista useista suoritteista tai monista erilaisista samaan pakettiin kootuista suoritteista. Tuloksena on aina määräysten mukainen viranomaisraportointi ja toimintaa ohjaavat reaaliaikaiset mittaristot.

Tukkuliikkeet

NetSuite tarjoaa tukkuliikkeille yhden yhtenäisen liiketoiminta-alustan, mikä alentaa IT-kustannuksia ja mahdollistaa pääsyn kattaviin tietoihin koko organisaatiossa.

Voittoa tavoittelemattomat järjestöt

NetSuite liiketoiminta-alusta tarjoaa voittoa tavoittelemattomille organisaatioille joustavan ja tehokkaan sovelluksen end-to-end-toimintojen hallintaan. Se yhdistää järjestön kirjanpidon, varainhankinnan, tukijoiden hallintatoiminnot (Constituent Relationship Management, CRM), toiminnanohjauksen, varaston hallinnan, verkkokaupan ja paljon muuta.

 

 

Haluatko päästä näkemään, miltä NetSuite-liiketoiminta-alusta näyttää? NetSuite-demon avulla saat hyvän kuvan, miten järjestelmä sopii teidän yrityksenne tarpeisiin. Pyydä maksuton demo.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.