NetSuite SRP

NetSuite Services Resources Planning (SRP) on ensimmäinen ja ainoa pilvipalvelu, jossa yhdistyvät kaikki toiminnanohjauksen ja asiantuntijapalveluiden automaatiotoiminnot ja joka täyttää sekä tuotanto- että palveluyritysten liiketoimintatarpeet ja -vaatimukset.

NetSuite SRP:n keskeiset hyödyt

NetSuite SRP:n avulla voit

  • automatisoida liiketoiminnan keskeiset osa-alueet tarjousvaiheesta laskutukseen, pitää toiminnan kilpailukykyisenä ja tehokkaana sekä ilahduttaa asiakkaitasi toimittamalla heille laadukkaita palveluita.
  • kattaa palvelutuotannon laskutusmallit kautta koko palveluketjun – aina kiinteistä hinnoista työn edistymiseen pohjautuvaan ja aika- ja materiaaliperusteiseen laskutukseen.
  • tarjota liikkuville työntekijöille pääsyn reaaliaikaiseen liiketoimintatietoon mistä ja milloin tahansa ja tehostaa työntekijöiden välistä yhteistyötä organisaatiossa.
  • saada kokonaisvaltaisen kuvan talousasioista ja asiakasrajapintatoiminnoista yhdestä järjestelmästä, mikä parantaa projektien tuottavuutta, mahdollistaa laskutettavien resurssien maksimaalisen hyödyntämisen ja auttaa sinua tekemään harkittuja, todelliseen tietoon pohjautuvia strategisia ja taktisia päätöksiä tehokkaiden ja älykkäiden liiketoiminnan mittareiden avulla.
  • vastata globaalien yritysten tarpeisiin tarjoamalla niille reaaliaikaista näkyvyyttä, integroituja taloustietoja, resurssien optimointia ja palveluiden hallintaa konsernitasolta tytäryhtiöihin ja yksittäisten projektien tasolle maantieteellisestä sijainnista, valuutasta tai verojärjestelmästä riippumatta.

NetSuite SRP tarjoaa täydellistä näkyvyyttä ja yrityksen laajuisten prosessien tehokasta hallintaa tuotteita ja palveluita myyville yrityksille. Se tunnistaa eri tulovirroista saadut tulot ja mahdollistaa yhtenäiset laskutuskäytännöt, joita sovelletaan sekä monipalvelutuotantoon että tuotetoimituksiin.

 

Pyydä maksuton NetSuite demo

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.