NetSuite OneWorld

Nykyaikaisen yrityksen tulee olla datakeskeinen, innovatiivinen ja kykenevä nopeaan skaalautumiseen asiakastarpeiden ja markkinadynamiikan mukaan. NetSuite OneWorld tarjoaa reaaliaikaisen ja yhtenäisen globaalin liiketoiminnan hallinta-alustan kansainvälisille yhtiöille, joilla on useita tytäryhtiöitä – vain murto-osalla perinteisten paikallisten ERP-ratkaisujen hinnasta.

NetSuite OneWorld auttaa monikansallisia yrityksiä virtaviivaistamaan tytäryhtiötoimintojaan ja tuottaa reaaliaikaista läpinäkyvyyttä paikallisella, alueellisella ja pääkonttoritasolla. NetSuite OneWorldin avulla yritykset voivat kehittää liiketoiminnan vakioprosesseja ja ottaa ne käyttöön kaikissa liiketoimintayksiköissä ja tytäryhtiöissä yhdellä napin painalluksella. Siten varmistetaan näiden prosessien käyttö kaikissa toimipaikoissa eri puolilla maailmaa.

 

NetSuite OneWorldin keskeiset hyödyt

  • Mahdollistaa useiden tytäryhtiöiden, liiketoimintayksiköiden ja toimipisteiden hallinnan.
  • Tukee yhtenäisten prosessien käyttöä eri maissa.
  • Tukee sisäisten ja ulkoisten prosessien noudattamista globaalisti.
  • Tuottaa reaaliaikaista globaalia liiketoimintatietoa.

 

Haluatko päästä näkemään, miltä NetSuite-liiketoiminta-alusta näyttää? NetSuite-demon avulla saat hyvän kuvan, miten järjestelmä sopii teidän yrityksenne tarpeisiin. Pyydä maksuton demo.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.