NetSuite CRM

NetSuite CRM tarjoaa tehokkaat asiakkuuksien hallintatoiminnot myynnin ja markkinoinnin automaatioon, asiakaspalveluun ja -tukeen, verkkokauppaan ja joustaviin mukautusprosesseihin – kaikki yhdessä pilvipalveluratkaisussa.

NetSuiten asiakkuudenhallintajärjestelmä on ainoa pilvipohjainen järjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaisen 360-näkymän asiakkaisiin.

Toisin kuin tavanomaiset CRM-ratkaisut, NetSuite CRM sisältää tehokkaat työkalut myyntitulosten, tilausten ja kumppaneiden hallintaan. CRM on kiinteä osa NetSuite liiketoiminta-alustaa, mutta se voidaan myös integroida osaksi ulkoista ERP-ratkaisua.

NetSuite CRM:n keskeiset hyödyt

CRM mahdollistaa saumattoman tiedonkulun asiakkuuden koko elinkaaren ajan.

  • Virtaviivaistaa lead-to-cash-prosessit.
  • Lisää tuottavuutta kaikkialla organisaatiossa tarjoamalla kokonaisvaltaisen näkymän asiakkuuksiin.
  • Parantaa myyntitulosta ennusteiden, lisämyynnin ja toimeksiantojen hallinnan avulla.
  • Mahdollistaa globaalien myynti- ja palveluorganisaatioiden hallinnan.
  • Auttaa edistämään liiketoiminnan tuottavuutta – missä ja milloin tahansa, kaikilla mobiililaitteilla.

 

Haluatko päästä näkemään, miltä NetSuite-liiketoiminta-alusta näyttää? NetSuite-demon avulla saat hyvän kuvan, miten järjestelmä sopii teidän yrityksenne tarpeisiin. Pyydä maksuton demo.

Tuoreimmat asiakastarinat:  Netsuite

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.