NetSuite Business Intelligence

Tarkan käsityksen saaminen liiketoiminnasta on haastavaa. Tietoja tallennetaan erilaisiin ja erillisiin järjestelmiin ja manuaaliset tietojenhallintamenetelmät ovat hitaita ja virhealttiita. Tehokas päätöksenteko edellyttää luotettavaa ja ajantasaista tietoa johdosta asiakasrajapintaan.

NetSuite Business Intelligence tarjoaa reaaliaikaiset mittaristot sekä raportointi- ja analyysityökalut koko liiketoiminta-alustaan. Lisäarvona liiketoimintaan saadaan reaaliaikaista läpinäkyvyyttä ongelmien, trendien ja mahdollisuuksien tunnistamiseksi. Niiden taustalla olevat yksityiskohdat pystytään tarkistamaan viipymättä sopivien toimenpiteiden käynnistämiseksi.

NetSuite Business Intelligencen keskeiset hyödyt

  • Reaaliaikainen liiketoiminnan kaikkien osa-alueiden läpinäkyvyys yhteenvetotasolta yksittäisiin tapahtumiin.
  • Kaikki tiedot yhdessä paikassa, jolloin kaikki saavat niistä yhdenmukaisen käsityksen.
  • Helppokäyttöiset, personoidut raportointityökalut eivät edellytä ohjelmointi- tai teknisiä resursseja.
  • Käyttö kaikilla päätelaitteilla.

 

Haluatko päästä näkemään, miltä NetSuite-liiketoiminta-alusta näyttää? NetSuite-demon avulla saat hyvän kuvan, miten järjestelmä sopii teidän yrityksenne tarpeisiin. Pyydä maksuton demo.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.