NetSuite-asiakastarinat

NetSuite sopii yritysten kaikkiin kasvun vaiheisiin, alla muutama esimerkki. Lue NetSuite-asiakastarinat ja ota ensimmäinen askel liiketoimintanne kehittämiseen.

NetSuiten potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, kuten jätehuoltoalan uberia Enevoa, hyperkasvun puhelinkoppitehdasta Frameryä ja maailman parhaasta ginistä tunnettua Kyrö Distilleryä. NetSuiten käyttäjinä on kaikkien tuntemia disruptoreita, mm. Hyperloop, Snapchat, Spotify ja Airbnb.

 

Framery valitsi NetSuiten tuotannon­­­­ohjaukseen

Maailmaa valloittava Framery Acoustics valmistaa äänieristettyjä puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja toimistoihin ympäri maailmaa.

”NetSuiten uusi teknologia ja kasvava, ympäri maailmaa toimiva alusta tekivät vaikutuksen. Selainpohjaisuus tuo joustavuutta. Näemme NetSuiten tulevaisuuden valintana”, kuvailee Frameryn perustaja ja toimitusjohtaja Samu Hällfors.

Lue koko asiakastarina

NetSuite toimii HY+:n talouden moottorina

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ on Helsingin yliopiston omistama, Suomen suurin yliopistolliseen täydennyskoulutukseen ja kehittämispalveluihin keskittyvä yhtiö, jonka tavoitteena on olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä Suomessa.

”Markkinoilla ei ole montaa toimivaa kokonaisuutta siinä laajuudessa kuin me halusimme. NetSuiten monipuolisuus vakuutti meidät. Vaikka alkuvaiheessa tehty prosessien läpikäynti teki jo vaikutuksen, NetSuite oli vielä parempi kuin odotimme. NetSuite tuntuu alustana melko rajoittamattomalta ja tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia isollekin yritykselle”, kertoo HY+:n talousjohtaja Päivi Karjalainen.

Lue koko asiakastarina

Enevo Oy luottaa NetSuiteen menestyksensä tukemisessa

Suomalainen Enevo on uudistanut jätehuollon toimintatavat ja tekniikan. Enevon sensorit keräävät reaaliaikaisesti tietoa jäteastian täyttöasteesta, jolloin jäteauton reitti voi muuttua tarpeen ja tilanteen mukaan vaikka päivittäin.

”Ehdoton edellytys oli, että järjestelmä on aidosti ja täysin selainpohjainen, ja että sitä voi käyttää mistä ja millä laitteella tahansa. Lisäksi toivoimme järjestelmän skaalautuvan toiminnan ohjaamiseen kansainvälisessä ympäristössä”, kertoo Enevon CFO Mika Uusitalo.

Lue koko asiakastarina

Trimble Forestry Europe luottaa NetSuiteen taloushallinnon järjestelmänä

Trimble Forestry Europe tekee metsäalan tarpeisiin it-ratkaisuja, jotka helpottavat ja tehostavat työntekoa.

“Kun järjestelmä otettiin syyskuun kolmannella viikolla käyttöön, niin jo seuraavalla viikolla tein meidän kolmannen kvartaalin sisäiset raportit. Kyllähän sen saa hyvin nopeasti haltuun. Se on looginen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä”, kertoo Trimble Forestry Europen talousjohtaja Leena Kelhu. Lue asiakastarina NetSuite-käyttöönotosta.

Trimble laajensi NetSuite-ratkaisuaan ottamalla käyttöön NetSuite OneWorld -taloudenohjausratkaisun. Sen avulla voidaan kehittää liiketoiminnan vakioprosesseja ja ottaa ne käyttöön kaikissa liiketoimintayksiköissä ja tytäryhtiöissä vaivatta.

Lue koko asiakastarina

NetSuite tarjoaa ZenRoboticsille kokonaisvaltaisen tuen 

ZenRobotics on luonut maailman ensimmäisen jätteidenlajitteluun erikoistuneen robottijärjestelmän. Uniikkia järjestelmässä on systeemin aivot eli ohjausjärjestelmä, joka kerää sensorien avulla valtavan datamäärän, analysoi sen, tekee päätökset ja ohjaa robottia.

”NetSuite tarjoaa kokonaisvaltaisen tuen kansainvälisen liiketoimintamme hallintaan. Valitsimme NetSuiten sen monipuolisuuden ja joustavuuden takia. Mepcon valitsimme toimittajaksi osaamisen, referenssien ja hyvän fiiliksenkin vuoksi”, kertoo ZenRoboticsin Head of Finance Ditty Damström.

Lue koko asiakastarina

HL-Family Oy skaalautuu NetSuiten avulla

Suomen suurimman telemarkkinointiyrityksen, turkulaisen HL-Family Oy:n juuren muodostaa 1993 perustettu Hyvät Lehdet RSM Oy. HL-Familyn liiketoiminta laajentuu uusille tuotealueille, vuonna 2016 ostetun Buusteri Oy:n vauhdittamana.

”Toiminnan laajetessa lehtien telemarkkinoinnista myös muiden tuotteiden myyntiin ja markkinointiin, tuntuu luontevalta hankkia skaalautuva liiketoiminta-alusta, joka vastaa paremmin nykyistä toimintaa ja kansainvälisiä tulevaisuudenkuvia”, toteaa HL-Familyn toimitusjohtaja Timo Mikola.

Lue koko asiakastarina

 

Haluatko päästä näkemään, miltä NetSuite-liiketoiminta-alusta näyttää? NetSuite-demon avulla saat hyvän kuvan, miten järjestelmä sopii teidän yrityksenne tarpeisiin. Pyydä maksuton demo.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.