Myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu

Accountor Enterprise on ollut Suomen johtava myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ratkaisujen toimittaja jo 15 vuoden ajan. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja projekteja Dynamics-teknologialla, joka on noussut maan johtavaksi sovellusalustaksi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun alueilla. Lisäksi olemme tehneet kymmeniä toteutuksia NetSuite-teknologialla.

Viime vuosien aikana myynnin ja markkinoinnin raja-aidat ovat hämärtyneet. Sisältömarkkinointi ja inbound-markkinointi ovat nousseet merkittävään rooliin. Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme pysymään muutoksessa mukana.

Pitkän kokemuksen ja täysin uudistuneiden työvälineiden avulla pystymme rakentamaan asiakkaillemme ratkaisukokonaisuuksia, jotka vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden vaatimuksia myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa.

 

Lataa Lisäarvoa bisnekseen liiketoiminta-alustalla – miksi ja miten? -oppaamme veloituksetta alta:

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta