Haluatko muuttaa tulevaisuutta?

 

Haemme jatkuvasti uusia ja innokkaita tulevaisuuden tekijöitä joukkoomme. Mottonamme on ”Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen”, ja tämä pätee niin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme.

Meillä työskentelee yli 100 henkilöä Espoossa, Tampereella ja Turussa. Olemme voimakkaasti kasvava yritys ja olemme kolminkertaistaneet henkilömäärän kuudessa vuodessa. Rekrytoimme vuosittain kymmeniä uusia työntekijöitä.

Katso avoimet työpaikat

Oletko syntynyt IT-alan ammattilaiseksi?
Hae meille traineeksi!

Tutustu erilaisiin traineepolkuihin 

Meillä työskentelee monta rautaista ammattilaista, tässä muutama uratarina

Sami Lahtinen

Customer Success Manager

Anu Valtanen

henkilöstöpäällikkö

Jarkko Huovila

ohjelmistokehittäjä

Aki Koivisto

konsultti

Henkilökuntamme esittäytyy

Rekrykampanja:
Ilmianna IT-kyky – voit tienata 1000€!

Lue lisää

Edelläkävijä

Meillä olet ohjelmistoalan kärjessä. Työvälineinäsi ovat uusimmat teknologiat. Pääset aidosti haastamaan itsesi ja oppimaan uutta. Asiantuntevana organisaationa kehitämme jatkuvasti omaa ammattiosaamistamme.

Me välitämme

Olemme aidosti kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista. Kannustamme työntekijöitä huolehtimaan kunnosta ja nauttimaan vapaa-ajasta. Joustamme elämäntilanteiden suhteen ja tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Rennosti yhdessa

Henkeämme kuvastavat rentous ja mutkattomuus. Ilmapiirimme on avoin, positiivinen ja keskusteleva. Meillä työt otetaan vakavasti ilman, että olemme itse liian vakavia.

Vaikuta

Yrityskulttuurimme on välitön ja organisaatio matala. Meillä jokainen saa äänensä kuuluviin ja takaamme hyvät vaikuttamismahdollisuudet.

Liity joukkoomme

 

Meillä voit työskennellä hyvin erilaisissa rooleissa. Työtehtäviä on tarjolla sekä kokeneille asiantuntijoille että vasta uraansa aloittaville tulevaisuuden ammattilaisille. Voit työllistyä muun muassa asiantuntijana toimitusprojekteissa tai ohjelmistokehityksen parissa. Keskitymme liiketoiminnan ja julkisten palveluiden digitalisoinnin mahdollisuuksiin. Haluamme löytää ratkaisuja toiminnan automatisointiin, parempaan ennustettavuuteen ja ohjaukseen, asiakaskokemuksen hiomiseen, myyntikanavien hallintaan ja aivan uusien liiketoimintamallien luomiseen.

Haemme jatkuvasti uusia ja osaavia ohjelmistokehittäjiä, teknisiä arkkitehtejä, sovellusneuvojia, projektipäälliköitä sekä taloushallinnon ja myynnin ammattilaisia.

 

Katso avoimet työpaikat

Opiskelijat ja vastavalmis­tuneet

 

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä myös opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Etsit sitten työharjoittelupaikkaa, ensimmäistä työpaikkaa valmistumisen jälkeen tai olet vailla opinnäytetyön toimeksiantajaa, ota yhteyttä meihin. Ohjelmistoratkaisumme ja asiantuntijamme pureutuvat johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin, asiakaspalveluun, sekä talous- ja tietohallintoon. Etsimme innokkaita ja kehittymishaluisia tyyppejä, tuoreita ajatuksia ja tulevaisuuden osaajia.

Aloitat meillä sinulle suunnitellulla perehdytysjaksolla. Jokainen uusi työntekijä saa oppaakseen kummin, jonka johdolla tutustutaan työtehtäviin ja organisaatioon. Takaamme sinulle mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja suunnitella urapolkuasi niin, että viihdyt meillä mahdollisimman hyvin.

Teemme yhteistyötä Helsingin ja Tampereen yliopistojen tietotekniikkakiltojen kanssa. Olemme myös mukana eri ammattikorkeakoulujen toiminnassa. Vuoden 2017 alussa starttasi Accountor Enterprise Rookies -trainee-ohjelma Haaga-Helian kanssa.

Jos koet alan omaksi ja sytyit ajatuksesta, jätä alla olevasta linkistä avoin hakemus!

 

Jätä avoin hakemus

Lisätietoa:

Anu Valtanen, henkilöstön kehittämispäällikkö

anu.valtanen@accountorenterprise.fi

p. 040 832 0645

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.