Me onnistumme vain asiakkaidemme onnistuessa

 

Accountor Enterprise Solutions Oy syntyi vuoden 2017 alussa, kun Mepco Oy:n liiketoiminta jaettiin kahteen ydinalueeseen.

Autamme asiakkaitamme edelläkävijyyteen ja näytämme tien uuteen maailmaan. Yhdistämme vahvan prosessiosaamisen, innovoinnin ja globaalien liiketoiminta-alustojen mahdollisuudet asiakkaiden toimintaa kehittääksemme.

Teemme töitä toisiamme tukien ja kannustaen, asiakkaamme kanssa yhdessä syvää luottamusta rakentaen. Tekemistämme ohjaa vapaus ja vastuu oman työn organisoinnista ja saavutetuista tuloksista. Kunnioitamme ammatillista vastuuta, joka vapauteen sisältyy. Huolehdimme osaamisemme tuoreutuksesta jatkuvasti ja intohimoisesti. Meillä on rohkeus ottaa kantaa kokemukseemme ja näkemykseemme pohjautuen. Rohkeus näkyy myös kunnianhimossamme tavoitella parasta suoritusta. Kannustamme jokaista vaikuttamaan omaan ja yrityksemme tulevaisuuteen tämän päivän tekemisellä.

Asiakaslähtöisesti yhdessä

Vapaus & vastuu

Osaaminen

Rohkeus

Tulevaisuus

Henkilökuntamme esittäytyy

ACCOUNTOR SOFTWARE DIVISIOONA

Accountor-konsernin Software-divisioonan muodostavat Accountor Enterprise Solutions, Accountor HR Solutions, ProCountor, Tikon, Mara-Plan, TyövuoroVelho, Ecom, eTasku ja PCP Partner. Ryhmä tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja ja palveluja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon. Asiakkaiden ICT-infraa tuetaan nykyaikaisiin pilvipalveluihin perustuvilla alusta- ja loppukäyttäjäpalveluilla sekä verkossa toimivalla laitekaupalla. Divisioonan asiakkaat saavat markkinoiden laajimman ratkaisu-, palvelu- ja laitevalikoiman joustavasti ja kustannustehokkaasti yhden luukun takaa.

Software-divisioonan palveluksessa on lähes neljäsataa henkilöä, ja sen liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa. Lisätiedot www.accountor.fi, www.accountorhr.fi,  www.procountor.com, www.tikon.fi, www.maraplan.fi, www.tyovuorovelho.com, www.ecom.fi, www.etasku.fi ja www.pcp.fi.

Meille töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan joukkoomme. Katso avoimet paikat tai jätä avoin hakemus.

 

Lue lisää

Yhteistyö­kumppanei­tamme

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta

Asiakkuudenhallinta, myynti ja markkinointiTaloushallinto ja toiminnanohjaus