Liitot ja järjestöt

Kuinka me vastaamme uuden sukupolven jäsenistön tarpeisiin?

Jatkuvasti kehittyvän Accountor Enterprisen liittoratkaisun ja liittoyhteisön avulla pystyt faktapohjaisesti tunnistamaan jäseniesi tarpeet ja tarjoamaan heitä kiinnostavat palvelut.


Suomen Lakimiesliitto / Jaana Halonen

”Olen kyllä päivä päivältä koko ajan vakuuttuneempi siitä, että tämä oli täysin oikea järjestelmävalinta meille. Mitä enemmän MS Dynamics 365 CRM:ään tutustuu, sitä enemmän se vakuuttaa. Tosi hyvä järjestelmä.”

Lue koko asiakastarina


Accountor Enterprise tarjoaa ammattiliitoille ja järjestöille monipuolisen jäsenrekisterikokonaisuuden, joka mahdollistaa jäsenpalvelun kehittämisen dataa hyödyntämällä faktaperusteisesti. Ratkaisumme perustuu Microsoft Dynamics 365 -teknologiaan, jota kehitetään Microsoftin toimesta voimakkaasti ja täten varmistamme, että ajantasaisimmat palvelut ovat johtonne, henkilöstönne ja jäsentenne saatavilla.

Olemme näkemyksellinen kumppani, joka tarjoaa implementointiprojektin lisäksi kattavat jatkuvat palvelut ja parhaan saatavilla olevan kontaktiverkon Microsoftiin ja muihin yhteistyökumppaneihin. Tavoitteenamme on kehittää ja viedä ammattiliittojen ja järjestöjen toimintaa yhteistyössä uudelle tasolle.


Suomen Ekonomit / Tuija Mäkinen

”Hyvä kumppani ymmärtää asiakkaan tarpeita, mutta pitää myös uskaltaa olla rehellinen asiakkaalle. Ei luvata semmoista, mitä ei voida toteuttaa. Mielestäni toimittajan ammattitaitoa on myös se, että uskaltaa haastaa asiakasta ja kertoa vaihtoehtoisia toimintatapoja.”

Lue koko asiakastarina


Miksi Accountor Enterprise?

 

”Projektitiimi ansaitsee täyden kympin”

”Jäsenpalvelumme uudistui viimeisimpien trendien mukaiseksi”

”Ratkaisumme on aina ajan tasalla”

 

Kokemus

  • Accountor Enterprise Solutions on Suomen kokeneimpia järjestelmätoimittajia. Yrityksellämme on yli 15 vuoden kokemus Microsoft-pohjaisten liiketoimintajärjestelmin käyttöönotoista. Microsoft Dynamics 365 –tuoteperhe on ollut pitkään markkinoilla, ja onkin saavuttanut yksityissektorilla markkinoiden johtavan aseman. Yrityksemme on ollut toimittamassa Dynamics-pohjaisia ratkaisuja ensimmäisistä versioista lähtien, joten olemme saaneet noin 300 projektin kokemuksen eri toimialoilta.
  • Accountor-konsernin kautta saat käyttöösi myös taloushallinnon ulkoistusratkaisut ja muutosjohtamisen tuen.

Valmisratkaisut

  • Ohjelmistopakettiin perustava ratkaisu kehittyy jatkuvasti ajan tarpeiden mukaiseksi. Microsoft panostaa voimakkaasti Dynamics 365 –tuoteperheen jatkuvaan kehittämiseen. Tämä avaa asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia toimia entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin. Oman tuotekehityksen sijaan, asiakkaamme voivat keskittyä miettimään mitkä osa-alueet he haluavat valmisratkaisusta ottaa käyttöön.
  • Valmisratkaisu tuo mukanaan kaksi kertaa vuodessa julkaistavat jatkuvat päivitykset, jotka asiakkaamme voivat halutessaan ottaa käyttöön ja osaksi toimintaansa.
  • Valmisratkaisun kanssa asiakkaamme eivät ole yksin. Kymmenien tuhansien käyttäjäorganisaatioiden ja miljoonien käyttäjien toiveet otetaan jatkuvasti huomioon järjestelmän jatkokehityksessä.
  • Nykyaikainen valmisratkaisu on myös joustava muutosten suhteen. Järjestelmä voidaan muokata vastaamaan asiakkaiden tarpeita – yleensä ilman ohjelmointia tehtävillä konfiguroinneilla ja mukautuksilla.

Jatkuvasti kehittyvä ja tietoturvallinen alusta

  • Valmisratkaisun ylläpidosta vastaa järjestelmää kehittävä Microsoft, joka tarjoaa ratkaisun omista konesaleistaan – toisin kuin monet muut pilvipalveluiden toimittajat, joilla ratkaisu saattaa fyysisesti pyöriä jonkin kolmannen osapuolen pilvipalvelun päällä.
  • Nykyaikainen pilvipalvelu on erittäin tietoturvallinen ja luotettava – tuhansien asiakkaiden liiketoimintakriittiset järjestelmät rakentuvat niiden pohjalle. Palvelut on sertifioitu markkinoiden kattavimmilla sertifiointiohjelmilla. Palveluiden ylläpito ja valvonta on ympärivuorokautista ja järjestelmät on rakennettu erittäin korkean käytettävyyden näkökulmasta. Microsoft takaa palvelulle 99,9% käytettävyyden, ja markkinoiden ainoana toimijana maksaa rahaa takaisin, mikäli tähän ei päästäisi.
  • Dynamics 365 Trust Center

 

Keskustellaan lisää, lähetä sähköposti

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.