Liiketoiminta-alustat

Liiketoiminta-alustat lupaavat perinteisiin it-ratkaisuihin tottuneelle skaalautuvuutta, ketteryyttä, kattavuutta ja kustannustehokkuutta. Kuten mikään teknologia, yksikään liiketoiminta-alusta ei itsessään luo lisäarvoa yrityksellesi. Potentiaalia kuitenkin on – kyse on siitä, kuinka tehokkaasti kykenet lunastamaan luvatut hyödyt omassa liiketoiminnassasi.

Liiketoiminta-alusta on laaja yhteensopiva liiketoimintasovellusympäristö, joka mahdollistaa nykyaikaisten liiketoimintaprosessien toteuttamisen tehokkaasti.

Tämä lyhyt määritelmä koostuu kolmesta osa-alueesta:

  • Laaja liiketoimintasovellusympäristö – liiketoiminta-alusta sisältää kaikki yrityksen tärkeimmät prosessit ja sovellusalueet.
  • Yhteensopivuudella tarkoitetaan yhtenäistä laite- ja käyttöjärjestelmäriippumatonta käyttöliittymää, yhtenäistä perustietorakennetta ja yhteistä kehitysympäristöä.
  • Nykyaikaiset liiketoimintaprosessit tarkoittaa käytännössä sitä, että liiketoiminta-alusta mahdollistaa verkko- ja alustapohjaisen liiketoiminnan toteuttamisen.

Liiketoiminta-alustojen hyödyt

  • Ketteryyttä ja nopeutta liiketoimintaan
  • Mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja
  • Pienemmin kustannuksin kuin perinteiset ratkaisut
  • Kevyemmät riskit

Liiketoiminta-alustoissa on kyse kokonaan uudesta tavasta ajatella ja johtaa bisnestä. Lue lisää tarjoamistamme liiketoiminta-alustoista: Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite.

 

Katso Moderni liiketoiminta-alusta -webinaaritallenne:

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.