Versionvaihdot ja päivitykset

Accountor Enterprise Solutionsin Upgrade-kartoitus on tarkoitettu organisaatioille, joilla on käytössään Dynamics AX tai Dynamics CRM. Kartoitus toteutetaan konseptoidun mallin mukaisesti ja sen tavoitteena on arvioida versiopäivityksen hyötyjä, riskejä ja toteutustapaa.

Kartoituksessa käydään läpi:

  • liiketoiminnan kehitystarpeet
  • asiakkaan nykyprosessit ja toimintatavat
  • asiakaskohtaisten sovitusten määrä ja kriittisyys
  • datan laatu.

Myös muiden ratkaisuihin integroitujen järjestelmien rooli tulevaisuudessa arvioidaan tarvittaessa.

Kartoituksen lopuksi asiakas saa arvion päivitysprojektin hyödyistä liiketoiminnalle, projektiin liittyvistä riskeistä sekä vaiheistetun ehdotuksen jatkotoimenpiteistä ja mahdollisesta päivityspolusta.

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.