Suorituskyvyn parantaminen

Accountor Enterprisen tuoteperheeseen kuuluu neljä suorituskykykartoitusta: Health Check, Extended Health Check, Health Re-check ja Ad Hoc -tukipalvelu.

 

Health Check ja Extended Health Check

Health Check on yleinen suorituskyvyn analyysipaketti SQL Server -pohjaisille järjestelmille, joita ovat esimerkiksi Accountor Enterprisen toimittamat Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM ja Jeeves.

Health Check -palvelussa käydään läpi laite- ja järjestelmäympäristön asennukset sekä nykytila.

  • SQL-asennuksen oikeellisuus
  • SQL-laiteympäristön suorituskyky ja parametrit
  • Tietoverkon viiveet
  • Muiden sovellusten käyttäytyminen (mahdolliset kuormituspiikit)

Kartoituksen perusteella laaditaan Health Check -raportti, joka käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa.

Extended Health Check on yleisen Health Checkin lisäpalvelu. Se sisältää SQL Serverin raskaimpien tietokantakyselyiden tarkemmat läpikäynnit analyyseineen.

Health Check on kiinteähintainen ja -sisältöinen palvelu. Mikäli emme löydä järjestelmästä mitään korjattavaa, emme myöskään veloita analyysistä mitään.

 

Health Re-check

Health Re-check on Health Checkin tilanneille asiakkaille tarkoitettu uusintakatsaus. Se voidaan toteuttaa esimerkiksi vuoden välein, osana järjestelmän yleistä ylläpitosuunnitelmaa.

Health Re-checkissä tarkistetaan edellisessä suorituskykyanalyysissä tehtyjen korjausehdotusten toteutuminen ja arvioidaan tulevaisuuden korjaustarpeet.

Health Re-check vaatii yleisen Health Check -läpikäynnin eikä sitä voi tilata erikseen.

Health Re-check on kiinteähintainen palvelu.

 

Ad hoc -tukipalvelu suorituskyvylle

Ad hoc -suorituskykytuki on erikoispalvelu, joka on tarkoitettu tilapäiseksi ja/tai pidempikestoiseksi jatkuvaksi tueksi. Jatkuva tuki voi olla tarpeen, jos järjestelmän suorituskykyongelmat eivät selviä Health Check -palveluiden avulla.

Ad hoc -tukipalvelu auttaa myös, kun järjestelmän suorituskykyä on valvottava reaaliaikaisesti. Esimerkiksi silloin, kun suorituskykyongelma esiintyy satunnaisesti, eikä syytä ongelmalle löydy.

Ad hoc -palvelussa Health Check -asiantuntijamme valvoo kohdeympäristöä ja reagoi heti, jos hätätilanteita ilmenee.

 

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.