Kehityspalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia kehityspalveluita, jotta heidän järjestelmänsä ovat aina parhaassa mahdollisessa suoritustilassa. Järjestelmän tila kannattaa tarkistaa käyttöönoton jälkeen tasaisin väliajoin, jotta sen suorituskyky on aina optimaalisin.

Eritasoisilla suorituskyvyn parantamiseen tarkoitetuilla palveluilla käydään läpi mm. järjestelmäympäristön asennuksia ja nykytilaa, sekä laaditaan raportti löydöistä ja tehdään ehdotus jatkotoimenpiteistä. Meiltä saat myös tarvittaessa tilapäistä tai pidempikestoista jatkuvaa tukea suorituskyvyn parantamiseen. Tarjoamme myös upgrade-kartoitusta, jonka tavoitteena on arvioida uuden versiopäivityksen hyötyjä, riskejä ja toteutustapaa.

Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista asiakaskokemusta sekä saavuttaa kehittyneen teknologian mahdollistamat hyödyt. Vahvuutenamme on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta.

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta