Käyttöehdot

Tällä verkkosivustolla esitellään Accountor Enterprise Solutions Oy:n toimintaa ja tuotteita. Sivuston sisältö on Accountor Enterprise Solutions Oy:n omaisuutta ja Suomen tekijänoikeuslain suojaamia, ellei toisin ole mainittu. Tietoja ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön. Avaamalla verkkopalvelun ja käyttämällä sitä hyväksyt nämä Käyttöehdot rajoitteitta ja ehdoitta. Avaaminen ja käyttö tapahtuu omalla riskilläsi. Tämän verkkosivuston sisältö toimitetaan ”sellaisena kuin se on”. Tämä verkkopalvelu ja sen sisältämät tiedot on tarkoitettu vain yleistä tiedotus- ja opastustoimintaa varten. Sivusto on laadittu Suomen lain mukaisesti.

Accountor Enterprise Solutions Oy pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan, että sivuston sisältö on ajan tasalla ja oikein, mutta ei takaa eikä väitä sen sisällön olevan virheetöntä, järjestyksessä, ajantasaista tai täydellistä, ja saattaa lopettaa sivuston ylläpidon ennalta ilmoittamatta. Sivustolla oleva tieto on tarkoitettu vain yleiseksi opastukseksi. Accountor Enterprise Solutions Oy ei vastaa mistään takuista, mukaan lukien kaupalliset takuut tai takuut tuotteen soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Accountor Enterprise Solutions Oy, tai muu osapuoli, joka on osallistunut verkkopalvelun luomiseen, tuottamiseen tai jakeluun, ei ole vastuussa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista, joita aiheutuu tämän palvelun avaamisesta, sen käyttämisestä, tai siitä, ettei sitä ole voitu käyttää. Accountor Enterprise Solutions Oy ei myöskään vastaa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka aiheutuu palvelun sisällön virheistä tai puutteista.

Tämä verkkopalvelu saattaa sisältää linkkejä tai viittauksia muihin, kolmansien osapuolien ylläpitämiin verkkopalveluihin. Näihin Accountor Enterprise Solutions Oy ei pysty vaikuttamaan ja linkit ovat lähinnä käyttömukavuuden vuoksi sivustolla. Accountor Enterprise Solutions Oy ei vastaa näiden kolmansien osapuolien verkkosivustojen hallinnasta, sivustojen sisältämien tietojen oikeellisuudesta, eikä se vastaa mistään välillisestä tai välittömästä vahingosta, joka johtuu näistä kolmansien osapuolien sivustoista tai niiden sisältämistä tiedoista.

Kaikista tätä verkkosivustoa koskevista palautteista, jotka Accountor Enterprise Solutions Oy:lle lähetetään, tulee Accountor Enterprise Solutions Oy:n omaisuutta, ja niitä voidaan käyttää rajoituksetta. Saatuja kommentteja ei välttämättä käsitellä luottamuksellisina ja aineisto on siis julkista ja vapaasti kenen tahansa käytettävissä. Tämä vastuuvapauslauseke ja tämän verkkosivuston sisältö ovat Suomen lain alaisia riippumatta siitä, ovatko ne ristiriidassa lain säännösten kanssa. Jos tästä vastuuvapauslausekkeesta syntyy tai siihen liittyy sellaisia erimielisyyksiä, joista ei pystytä sopimaan, ne ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.