Jatkuvat palvelut

Yrityksen liiketoimintaprosessit ja siten myös koko liiketoiminta ovat täysin riippuvaisia järjestelmistä. Siksi niiden laadukas tukeminen on tärkeää. Tulevaisuuden kilpailukyky varmistetaan suunnittelemalla yhdessä liiketoimintaa tukevat järjestelmäratkaisut ja käytännöt.

Avainasemassa ovat asiakkaan oma organisaatio ja käytössä olevat resurssit. Onnistumisen ydin on sujuva yhteistyö asiakkaan ja toimittajan välillä. Hallitun kehityksen ja ylläpidon kannalta on tärkeää määrittää molempien osapuolten vastuut ja roolit.

  • Tukipalvelut turvaavat liiketoimintaprosessit
  • Pilvipalveluiden käyttöä tuetaan seuraavilla alueilla
    • Kehityspalvelut
    • Koulutus

Tavoitteenamme on tarjota parasta mahdollista asiakaskokemusta sekä saavuttaa kehittyneen teknologian mahdollistamat hyödyt. Vahvuutenamme on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakasta.

Asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.