Myynti – Dynamics 365 for Sales

Dynamics 365 for Sales on moderni myynnin johtamisen sovellus. Se sisältää perinteisen CRM:n ominaisuudet, kuten asiakasrekisterit, myyntimahdollisuuksien ja myyntisuppilon hallinnan, täydennettynä erilaisilla moderneilla toiminnallisuuksilla, kuten tekoälypohjaisilla ominaisuuksilla lisä- ja ristiinmyynnin löytämiseksi sekä some-myynnin integraatiolla. Sales-moduuli sisältää myös monipuoliset mobiilikäyttöskenaariot ja valmiit raportointimallit eri päätelaitteissa.

Lue lisää myynnin kasvattamisesta ja johtamisesta

 

 

Katso Microsoft Dynamics 365 -webinaaritallenne, jonka avulla kuulet järjestelmän uusista ominaisuuksista:

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.