Power BI – raportointi- ja analysointityökalu

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, jolla voidaan kerätä ja yhdistellä dataa monipuolisesti erilaisista tietolähteistä, visualisoida koostetusta datamallista näyttäviä raportteja ja jakaa ne helposti niitä tarvitseville käyttäjille.

Power BI tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden toteuttaa raportteja ja datan visualisointeja hyvin matalilla kustannuksilla. Power BI:n perustyökalut ovat ilmaisia (Power BI Desktop ja Power BI pilvipalvelu), eikä aloittamiseen tarvita raskaita palvelin- ja ohjelmistohankintoja tai asennuksia.

Power BI:stä on olemassa myös maksullinen versio, joka sisältää ns. enterprise-tason ominaisuuksia. Pro-lisenssillä voi muun muassa julkaista sisäverkossa olevia datakuutioita, organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja, monipuolisempia data-ajastuksia sekä erilaisia yhteistyötiloja O365-ryhmien avulla.

Microsoft on päässyt pahimpien kilpailijoidensa iholle ja tietyiltä osin markkinajohtajaksi, kuten Gartnerkin on esittänyt.

 

Tarvitsetko apua Power BI:n kanssa? Meiltä saat tarvitsemasi koulutukset ja palvelut

 

Microsoft Power BI: Stream Graph

Power BI -koulutus 12.12.2017 klo 9-15

  • Power BI -koulutuksessa pääset näkemään, kuinka tietomalleja ja raportteja luodaan Microsoft Power BI:n avulla.

Power BI -koulutus (yrityskohtainen)

  • Yrityksestänne voi osallistua koulutukseen maksimissaan 6 henkilöä.
  • Pääset näkemään, kuinka tietomalleja ja raportteja luodaan Microsoft Power BI:n avulla.

Power BI -kartoitus

  • Power BI -kartoituksen avulla selvitämme liiketoimintanne tavoitteet ja nykytilanteen, jotta voimme yhdessä suunnitella teitä parhaiten palvelevat raportit.

 

Nopea käyttöönotto

Jotta Power BI:n käyttöönotto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, Accountor Enterprisella on valmiita sisältöpaketteja edustamistaan järjestelmistä. Esimerkiksi Dynamics 365 for Operations (Dynamics AX ERP) -järjestelmässä on jo valmis integraatio Power BI:n kanssa, samoin Dynamics 365 CRM Onlinesta on jo olemassa online-sisältöpaketit Power BI:n pilvipalvelussa. Myös Microsoftin ulkoiset järjestelmät kuten NetSuiten saa integroitua Power BI:n kanssa. Myös Google Analyticsin saa kytkettyä Power BI:hin hyvin nopeasti. Pääset siis halutessasi kokeilemaan Power BI:tä vaikka samantien. Laura Tienvieri kertoo blogissaan, miten pääset alkuun Power BI:n kanssa.

 

Power BI -koulutuksessa pääset näkemään, kuinka tietomalleja ja raportteja luodaan Microsoft Power BI:n avulla. Ilmoittaudu mukaan Power BI -koulutukseen 12.12.2017:

 

Tuoreimmat blogit:  Tiedolla johtaminen

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta