Power BI – raportointi- ja analysointityökalu

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, jolla voidaan kerätä ja yhdistellä dataa monipuolisesti erilaisista tietolähteistä, visualisoida koostetusta datamallista näyttäviä raportteja ja jakaa ne helposti niitä tarvitseville käyttäjille.

Power BI tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden toteuttaa raportteja ja datan visualisointeja hyvin matalilla kustannuksilla. Perustyökalut ovat ilmaisia (desktop ja pilvipalvelu), eikä aloittamiseen tarvita raskaita palvelin- ja ohjelmistohankintoja tai asennuksia.

Työkalusta on olemassa myös maksullinen versio, joka sisältää ns. enterprise-tason ominaisuuksia. Pro-lisenssillä voi muun muassa julkaista sisäverkossa olevia datakuutioita, organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja, monipuolisempia data-ajastuksia sekä erilaisia yhteistyötiloja O365-ryhmien avulla.

Microsoft on päässyt pahimpien kilpailijoidensa iholle ja tietyiltä osin markkinajohtajaksi, kuten Gartnerkin on esittänyt.

 

Tarvitsetko apua Power BI:n kanssa? Meiltä saat tarvitsemasi koulutukset ja palvelut

 

Webinaarit

Koulutukset

Kartoitus

  • Kartoituksen avulla selvitämme liiketoimintanne tavoitteet ja nykytilanteen, jotta voimme yhdessä suunnitella teitä parhaiten palvelevat raportit.
  • Lue lisää ja varaa kartoitus.
Datan visualisointiin on lukuisia erilaisia mahdollisuuksia

 

Tässä muutamia esimerkkejä raportointimahdollisuuksista ja hyödyistä:

Nopea käyttöönotto

Jotta käyttöönotto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, Accountor Enterprisella on valmiita sisältöpaketteja edustamistaan järjestelmistä. Valmis integraatio löytyy mm. Dynamics 365 for Operations (Dynamics AX ERP) -järjestelmästä ja Dynamics 365 CRM Onlinesta on jo olemassa online-sisältöpaketit Power BI:n pilvipalvelussa. Myös Microsoftin ulkoiset järjestelmät kuten NetSuiten saa integroitua ja Google Analyticsin saa kytkettyä hyvin nopeasti.

Pääset siis halutessasi kokeilemaan Power BI:tä vaikka samantien. Laura Tienvieri kertoo blogissaan, miten pääset alkuun.

 

Haluatko kuulla lisää Microsoft Power BI:n mahdollisuuksista ja uusista ominaisuuksista? Katso 6.9. pidetyn webinaarin tallenne.  

Tuoreimmat blogit:  Tiedolla johtaminen

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.