Power BI – raportointi- ja analysointityökalu

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, jolla voidaan kerätä ja yhdistellä dataa monipuolisesti erilaisista tietolähteistä, visualisoida koostetusta datamallista näyttäviä raportteja ja jakaa ne helposti niitä tarvitseville käyttäjille. 

Power BI tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden toteuttaa raportteja ja datan visualisointeja hyvin matalilla kustannuksilla. Power BI:n perustyökalut ovat ilmaisia (Power BI Desktop ja Power BI pilvipalvelu), eikä aloittamiseen tarvita raskaita palvelin- ja ohjelmistohankintoja tai asennuksia. 

Power BI:stä on olemassa myös maksullinen versio, joka sisältää ns. enterprise-tason ominaisuuksia. Pro-lisenssillä voi muun muassa julkaista sisäverkossa olevia datakuutioita, organisaatiokohtaisia sisältöpaketteja, monipuolisempia data-ajastuksia sekä erilaisia yhteistyötiloja O365-ryhmien avulla. 

Microsoft on päässyt pahimpien kilpailijoidensa iholle ja tietyiltä osin markkinajohtajaksi, kuten Gartnerkin on esittänyt. 

Nopea käyttöönotto

Jotta Power BI:n käyttöönotto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, Accountor Enterprisella on valmiita sisältöpaketteja edustamistaan järjestelmistä. Esimerkiksi Dynamics 365 for Operations (Dynamics AX ERP) -järjestelmässä on jo valmis integraatio Power BI:n kanssa, samoin Dynamics 365 CRM Onlinesta on jo olemassa online-sisältöpaketit Power BI:n pilvipalvelussa. Myös Microsoftin ulkoiset järjestelmät kuten NetSuiten saa integroitua Power BI:n kanssa. Myös Google Analyticsin saa kytkettyä Power BI:hin hyvin nopeasti. Pääset siis halutessasi kokeilemaan Power BI:tä vaikka samantien.

 

 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Power BI -webinaariin 26.9.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta