Toiminnanohjaus – Dynamics 365 for Finance and Operations

Dynamics 365 for Finance and Operations on nykyaikainen, pilvipalvelupohjainen toiminnanohjausratkaisu, joka tukee ketterästi toimitusketjun hallinnan, tuotannon, projektiliiketoiminnan ja taloushallinnon prosesseja sekä soveltuu erinomaisesti kansainväliseen liiketoimintaan.

Järjestelmä skaalautuu pienten ja keskisuurten yritysten tarpeista suuryrityksiin ja konserneihin. Kyseessä on joustava ja modulaarinen ratkaisu, joka ohjaa käyttäjää ja taipuu myös mobiiliin. Ratkaisun käyttöönotto voidaan vaiheistaa ja ratkaisun käyttöä voidaan tulevaisuudessa laajentaa nopeasti ja joustavasti muuttuvien liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti, myös Microsoftin kumppanien toteuttamilla toimialaratkaisuilla.

Lue lisää toiminnanohjaamisesta

 

 

Haluatko tutustua Microsoft Dynamics 365:n mahdollisuuksiin asiantuntijan johdolla. Pyydä maksuton demo. 

Tietopankki

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietosisältöä liiketoiminnan kehittämiseen. Voit ladata oppaamme, lukea asiakastarinoistamme asiakkaidemme onnistumisia, ilmoittautua mukaan tapahtumiimme tai lukea blogiamme.

 

Siirry tietopankkiin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.