Innovatiivisia digiratkaisuja nopeasti Design Sprintillä

Design Sprint on asiakaslähtöinen innovointikonsepti digitaalisille sovelluksille ja -palveluille. Palvelun perustana on innovaatiojärjestelmä, joka tuottaa hypisteltävän mallinnuksen digitaalisesta innovaatiosta nopeasti.

 

Tavoitteena sata digitaalista innovaatiota – tule mukaan!

Olemme kehittäneet kansainvälisesti tunnettujen kasvuyritysten toimintaa; digitaalisin alustoin, asiakastajuntaa laajentavin digisovelluksin ja personoiduin digipalvelukokemuksin. Edistämme ”Innovation by Making” -kulttuuria, auttamalla yrityksiä siirtymään teoretisoinnista tekemiseen ja optimoimaan kehitysvarojensa käyttöä.

Digitaalisessa maailmassa uuden luominen on lähes ilmaista ja oikeilla menetelmillä aika ideasta prototyyppiin ja lanseeraukseen putoaa päiviin. Siksi uuden oppiminen on käytännössä yhtä kuin digitaaliset työnäytteet.

Design Sprint -konsepti on tekemällä innovointia ja digitaalisten ratkaisujen protoilua, kevyin kustannuksin. Hyvältä tuntuvan idean osoittautuessa lentämättömäksi, tuhlattiin vain osa kehitysbudjetista ja silti opittiin.

Tavoitteemme on konseptin, sitä täydentävien ohjelmien ja jatkohankkeiden avulla luoda sata digitaalista innovaatiota. Uskomme, että ideoiden joukosta löytyy muutama maailman menestys ja useita mediahuomiota saavia ja palkittuja sovelluksia.

 

Konseptin stepit

 

 

Mitä tämä maksaa?

Desing Sprint -konseptissa on kyse ratkaisun konkreettisesta näkemisestä ja kokemisesta – digitaalisen sovelluksen tai -palvelun prototyypin rakentamisesta. Innovaatiotiimimme luo valittuun teknologiakattaukseen nojaavan uniikin proton. Kyseessä ei ole maksullinen demo, vaan kustannus syntyy suunnittelu – ja toteutustyöstä. Proton kustannukset lähtee muutamasta tuhannesta eurosta, päätyen muutamaan kymmeneen tuhanteen. Kaikki riippuu ambitiotasosta – pyritäänkö tekemään ”uberit” vai digitalisoimaan yksittäinen työvaihe.

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.