Webinaari 11.12.2018: Dynamics 365 for Marketing – markkinointiautomaation uutuus

Julkaistu 9.11.2018 - 14:19
Tapahtuma:
Dynamics 365 for Marketing - markkinointiautomaation uutuus
Aihe:
Webinaari
Pvm:
11.12.2018
Klo:
9.00-9.30
Paikka:
Internet
Osoite:
Internet

Microsoft Dynamics 365 -käyttäjät ovat kuumeisesti odottaneet tietoa, milloin Microsoft Dynamics 365 for Marketing -markkinointiautomaatiojärjestelmä on saatavilla. Suomenkielinen versio on julkaistu lokakuussa ja ensimmäisiä toimituksia tehdään parhaimmillaan. Edelläkävijäkumppanina Suomessa, olemme tehneet jo ensimmäisen toimituksen.

Tapahtumien hallinta, LinkedIn-liidien generointimahdollisuus, liidien pisteytys, sähköpostimarkkinointi, segmentointi ja asiakkaan ostopolun (customer journey) -automaatio ovat vertaansa vailla. Sisäänrakennettu kyselytyökalu tehostaa markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjoiden kokonaisvaltaista toteuttamista.

On selvää, että Dynamics 365 for Marketing tuo tuoreena vaihtoehtona lukuisia uusia mahdollisuuksia markkinoinnin tehostamiseen.

Kenelle tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme ja kaikille Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän käyttöönottoa harkitseville sekä myös niille, jotka haluavat tutustua markkinointiautomaatiojärjestelmän mahdollisuuksiin.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissa pääset kuulemaan ja näkemään Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän parhaista kyvykkyyksistä ja demon avulla saat käsityksen, miten markkinointiautomaatio tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Tervetuloa webinaariimme tiistaina 11.12.2018 klo 9.00-9.30 näkemään, miltä markkinointiautomaatioiden tuorein uutuus näyttää.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • Dynamics 365 for Marketing: taustaa
  • Parhaat kyvykkyydet
  • Demo

Esiintyjät

 

 

Mikko Berg

Sovelluskonsultti

Accountor Enterprise Solutions Oy

 

ja

 

Jani Rauhala

Business Platform Lead, Dynamics 365

Accountor Enterprise Solutions Oy

 

 

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

 

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.