Kim kertoo ajatuksiaan konsulttitrainee-ohjelmasta

Konsulttitraineen taipaleeni Accountor Enterprise Solutionsin Tampereen CRM tiimissä alkoi toukokuussa 2018.  Tutustuin konsulttitrainee-ohjelmaan Tampereen teknillisen yliopiston Yrityspäivät -rekrytointitapahtumassa vuoden 2018 alussa ja vakuutuin, että paikka on kuin minulle tehty. Tietojohtamisen opintoni olivat jo tuolloin loppusuoralla ja hamusin diplomityöpaikkaa. Lisäksi janosin työkokemusta muualtakin kuin tehdasympäristöstä ja leipälinjoista, joiden parissa ehdin työskennellä melkein 7 vuotta Fazerilla pakkaamotyöntekijänä opiskelujen ohessa – työkokemusta, jossa pääsisin hyödyntämään koulutustani, kehittämään konkreettisia taitoja ja kartuttamaan kokemusta, jonka päälle rakentaa kestävää työuraa. Näin konsulttitrainee-ohjelman viime metreillä voin todeta löytäneeni etsimäni ja vielä vähän enemmän.

Ajatuksia konsultin työnkuvasta

Asiakaspalvelukokemusta arvostetaan silmiinpistävästi lähes poikkeuksetta työnhaussa ja konsulttina tämä tulee ehkä paremmin tutuksi kuin missään muualla. Erityisen arvokkaana olen kokenut konsulttitrainee-ohjelmassa sen, kuinka valtavasti tietoa, ymmärrystä ja kokemusta saa pöydän molemmilta puolilta. Olen jo saanut hyvät katsauksen siihen, mitä on toimia konsulttina, jonka tehtävänä on yhdessä kollegoiden kanssa pyrkiä kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa ketterämmäksi. Toisaalta näen myös ne haasteet, joiden parissa asiakkaat kamppailevat ja kuinka asiakkaat näkevät maailmaa omalta tontiltaan. Minne ikinä työura minut viekin, konsulttitrainee-ohjelman jälkeen kumpikaan pöydän pääty ei ole minulle enää täysin tuntematon.

Parasta työssäni

Lupaukset on tietenkin lunastettava ja niitä mielestäni trainee-ohjelma tarjosi siinä määrin, että odotukseni olivat korkealla – nuo odotukset on täytetty ja ylitetty. Pääsin aivan trainee-jakson alkumetreillä jo oikeisiin asiakasprojekteihin mukaan ja tällä hetkellä kokemusta on karttunut lukuisista Microsoft Dynamics 365 ja Dynamics 365 Portals -ratkaisuista. Harvassa trainee-ohjelmassa voi lisäksi todeta pääsevänsä projektipäällikkötehtäviin, mutta Accountor Enterprise Solutionsin traineenä näin voin ilokseni todeta. Työympäristössäkään ei ole moittimista – mukavat kollegat ja eritoten hyvä perehdytys työtehtäviin sekä tunne, että aina voi kysyä apua ovat olleet arvokkaita ja motivoineet entisestään suoriutumaan töistä hyvin.

”Tästä on hyvä jatkaa”

Ja mikä parasta, trainee-jakson jälkeen ei tarvitse miettiä, jäikö käteen jotain sellaista, jonka voi laittaa LinkedIniin. On kai sanottu, että konsultin yksi tärkeimmistä taidoista on yksinkertaistaminen ja tiivistäminen ja sitä varmasti pääsen harjoittelemaan päivittäessäni trainee-jakson jälkeen LinkedIn-profiiliani – niin paljon konkreettista osaamista olen saanut traineenä Accountor Enterprise Solutionsilla. Ja kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että yhteinen taipaleemme jatkuu myös trainee-jakson jälkeen.

Tästä on hyvä jatkaa!

 

Kimin urapolku jatkuu Accountor Enterprisella juniori ratkaisukonsulttina.

 

Rekrytoimme 4-6 traineeta 6 kuukauden palkalliseen harjoitteluun, lue lisää traineepoluista. Hakuaika päättyy 21.11.

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.