Johannes kertoo Trainee-ohjelmasta

Olen opiskellut tuotantotaloutta Tampereen teknillisellä yliopistolla. Sivuaineopintojeni myötä kiinnostukseni alkoi kuitenkin siirtyä ohjelmistoalan suuntaan ja keväällä päätin hakea mukaan kiinnostavalta vaikuttaneeseen trainee-ohjelmaan. Uuden alan lisäksi konsulttipolun trainee-ohjelma tarjosi paljasjalkaiselle tamperelaiselle tervetulleen mahdollisuuden päästä haistelemaan pääkaupunkiseudun tuulia. Aloitin Accountor Enterprise Solutionsin trainee-ohjelmassa toukokuussa. Kuuden kuukauden harjoittelujakson aikana olen päässyt hyvin sisään Microsoft Dynamics 365 -ratkaisukonsultin työhön useiden asiakasprojektien kautta.

Diplomityöni

Teen trainee-jakson aikana myös diplomityöni, jossa CRM-aihepiiri yhdistyy omaan kiinnostuksenkohteeseeni, tekoälyyn. Diplomityössäni olen selvittänyt, miten asiakasorganisaatiomme voivat hyödyntää tekoälyä osana asiakkuudenhallintaa. Tekoäly luo asiakkuudenhallintaan liittyen alati uusia mahdollisuuksia, joiden hyödyntämiseen on tekemieni tutkimushaastatteluiden perusteella paljon kiinnostusta. Haastatteluissa on kuitenkin myös selvinnyt, että sekä organisaatioiden tavoitteet että valmiusasteet tekoälyn suhteen vaihtelevat jonkin verran.

Fiiliksiä trainee-jaksolta

Diplomityön tekeminen on sujunut Accountor Enterprise Solutionsilla töiden ohessa hyvin. Tavoitteena oli, että käyttäisin diplomityöhön keskimäärin 2 päivää viikossa, mikä on myös toteutunut: heinäkuussa kirjoitin teoriaosuutta melkein täysipäiväisesti, kun taas syksyllä muut työt ovat vieneet enemmän aikaa. Erityisen iloinen olen ollut ohjaajieni tuesta diplomityön tekemisessä. Seuraamme työn etenemistä viikoittaisissa statuspalavereissa, minkä lisäksi ohjaajista oli suuri apu esimerkiksi työn empiriavaiheen haastateltavien hankinnassa.

Ajatuksia tulevaisuudesta

Olen viihtynyt Accountor Enterprise Solutionsilla hyvin, työkaverit ovat mukavia ja tehtävät ovat olleet monipuolisia. Työmäärä on kasvanut tasaisesti kokemukseni lisääntyessä. Olen päässyt useisiin eri asiakasprojekteihin mukaan ja saanut myös omia projekteja vastuulleni. Tähän mennessä olen tehnyt sekä testaajan että tuoteasiantuntijan töitä, kuten kustomointeja ja mukautuksia eri asiakkaiden Dynamics 365 -ympäristöihin. Diplomityön valmistumisen jälkeen siirryn eräässä kehitysprojektissa projektipäällikön tehtävään, mitä odotan innolla. Haluan erityisesti kehittyä projektitöiden koordinoinnissa, aikatauluttamisessa ja hallinnassa. Lisäksi odotan pääseväni entistä enemmän prosessikonsultin rooliin, jossa tavoitteena on ymmärtää laajasti asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja luoda proaktiivisesti ratkaisuja asiakkaan liiketoiminnan tavoitetilan saavuttamiseksi.

 

Johanneksen urapolku jatkuu Accountor Enterprisella juniori ratkaisukonsulttina.

 

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.