HIFK:n myynnin maalin teossa auttaa Microsoft Dynamics 365

HIFK:lla otettiin Microsoft Dynamics 365 -pohjainen toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön syksyllä 2017.

HIFK:lla asiakaspalvelu, asiakastietojen dokumentointi ja asiakasrekisterin ylläpito oli hoidettu monilla eri tavoilla. Tarvittiin järjestelmä, jolla kokonaisuus saadaan paremmin hallintaan.

”Tarvitsimme yhden järjestelmän, jolla pystymme tämän kokonaisuuden hallitsemaan. Päädyimme Dynamics 365 -ratkaisuun sen monipuolisuuden ja meidän käyttötarkoitusta vastaavan toimintaperiaatteen vuoksi. Halusimme toimintaympäristömme yhden sateenvarjon alle ja Microsoft Dynamics 365 oli näkemyksemme mukaan paras tarjolla oleva ratkaisu siihen.”, HIFK:n myyntijohtaja Markus Lindström kertoo.

Uusi järjestelmä otettiin ilolla käyttöön

Käyttöönotto sujui hyvin, koska koko henkilöstö lähti mukaan projektiin alusta pitäen.

”Saimme henkilöstön hyvin projektiin mukaan heti, koska meillä kaikki koki tärkeäksi, että saamme yhtenäisen järjestelmän. Microsoft Office 365 -käyttöliittymä oli meille jo entuudestaan tuttu, mikä edesauttoi siinä, että henkilöstön oli helppo ottaa järjestelmä käyttöön. Olemme onnistuneet yhdessä Accountor Enterprisen kanssa myös kehittäneet järjestelmän toiminnallisuuksia meille sopivaan suuntaan. Kaiken kaikkiaan käyttäjäkokemukset ovat tämän ensimmäisen vuoden aikana olleet todella hyviä”, Markus Lindström sanoo.

Tuki saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan

Markus Lindströmin mukaan Accountor Enterprise Solutions valikoitui järjestelmätoimittajaksi, koska palvelu oli alusta asti hyvää ja yhteisymmärrykseen päästiin heti.

”Heillä oli selkeä näkemys siitä, miten meidän haasteemme ratkaistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Näin syntyi nopeasti luottamus toimittajaan. Pääsimme tekemään yhteistyötä, joka myös hyvin todennäköisesti jatkuu pitkällä jänteellä”, hän jatkaa.

”Asiointi Accountor Enterprisen kanssa on ollut mutkatonta ja helppoa. Vasteajat ovat olleet lyhyitä. Ja koska haasteita aina tulee jossain kohtaa vastaan, kun otetaan uutta järjestelmää käyttöön ja silloin on hyvä, että tuki ja turva on saatavilla. Accountor Enterpisellä palvelu on ollut ihmiseltä ihmiselle, joka on ollut meille äärimmäisen tärkeää. Yhteistyö on mennyt todella hienosti”, Lindström kertoo.

Mukana kehityksen aallon harjalla

Digitaalinen maailma menee koko ajan eteenpäin, ja myös HIFK:ssa halutaan pysyä kehityksen mukana.

”Aiomme kehittää järjestelmää myös tulevaisuudessa. Asiakkuudenhallintamme tulee olla ajan hermolla, kun käsitellään isoja massoja. Ilman muuta kannattaa ottaa käyttöön ne lisätyökalut, jotka helpottavat meidän arkea”, Lindström sanoo.

Järjestelmä saa pisteitä käyttäjäystävällisyydestään

”Suosittelen järjestelmää myös muillekin toimijoille, koska se on käyttöliittymältään aika yksinkertainen ja henkilöstön on helppo ottaa se käyttöön. Kaikista tärkein asia on, että henkilöstö kokee järjestelmän heti helpoksi ja miellyttäväksi käyttää. Näen sen tosi tärkeänä asiana,” Lindström kiteyttää.

Katso myös videohaastattelu:

Lisätietoja:

 

Accountor Enterprise Solutions Oy: Jari Pakarinen, myynti- ja markkinointijohtaja, +358 50 349 8096

HIFK: Markus Lindström, myyntijohtaja

 

Haluatko tutustua Microsoft Dynamics 365:n mahdollisuuksiin asiantuntijan johdolla. Pyydä maksuton demo. 

Facebooktwitterlinkedin

Helsingin IFK on Suomen suurimpia ja perinteikkäimpiä jääkiekkoseuroja – taisteleva, punainen, kaksikielinen, stadilainen. HIFK on voittanut historiansa aikana seitsemän Suomen mestaruutta ja kotimaan Liigan lisäksi joukkue kilpailee kansainvälisessä Champions Hockey Leaguessa. HIFK on kiekkoyhteisö, joka tarjoaa elämyksiä kymmenille tuhansille kannattajilleen ja palvelee omien viestintäkanaviensa kautta satojatuhansia ihmisiä viikoittain. Yhtiön kumppani- ja kannattajayhteisön konseptit edustavat urheiluviihteen kärkeä.

En gång – Alltid!

Markus Lindström, Myyntijohtaja

Tuli IFK:hon tammikuussa 2013 ja vastaa liigajoukkueen myyntitoiminnoista. Pelasi juniorina pitkään IFK:ssa ja A-juniorikäisenä Karhu-Kissoissa. Työskenteli Bluesissa 2009–2011 ensin myynti- ja markkinointijohtajana ja lopuksi toimitusjohtajana. On työskennellyt urallaan myös Vehossa ja mainosalalla.

Uusimmat Dynamics-asiakastarinat

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.