Suomen suurimmat ICT-alan rekrytointimessut 1.11.2018

Julkaistu 26.9.2018 - 19:06
Tapahtuma:
TalentIT-rekrytointimessut
Aihe:
Tapahtuma
Pvm:
1.11.2018
Klo:
11.00-17.00
Paikka:
Otahalli
Osoite:
Otaranta 6, Espoo

Suomen suurimmat ICT-alan rekrytointimessut järjestetään Otahallissa jälleen torstaina 1.11.2018. ICT-alasta kiinnostuneet opiskelijat, alumnit ja nuoret ammattilaiset – tervetuloa messuille!

 

Oletko ICT-alan nuori osaaja, mutta et vielä tiedä, miten kertoisit siitä työnantajille? TalentIT-messut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden työmahdollisuuksiin ja  verkostoitumiseen. Messuille osallistuu vuosittain yli 100 ICT-alalla toimivaa näytteilleasettajaa, mikä takaa sen, että päivä on täynnä kiinnostavia keskusteluja, presentaatioita ja katsauksia tulevaisuuteen.

TalentIT-messuilla sinulla on loistava mahdollisuus tavata ICT-alan työnantajia sekä saada paljon tietoa alasta, työnantajista ja erilaisista uravaihtoehdoista. Pienelläkin valmistautumisella saat messuista enemmän hyötyä.

Messut kannattaa hyödyntää oman rekrytointiverkoston laajentamiseen ja oman osaamisen markkinoinnin harjoittelupaikkana.

Olemme näytteilleasettajina

Accountor Enterprise Solutions ja Accountor ICT ovat näytteilleasettajina TalentIT-messuilla. Tule ständillemme keskustelemaan lisää avoimista harjoittelupaikoista.

Accountor Enterprise Solution Oy:n toiminnan ytimessä on asiakkaiden prosessien ymmärtäminen ja niiden kehittäminen globaalien liiketoiminta-alustojen avulla. Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365– ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Palveluksessamme on yli 120 asiantuntijaa.

Accountor ICT on innovatiivinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilviratkaisut, Azure, kapasiteetti-palvelut ja käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä asiantuntijapalveluihin ovat osa ydinosaamistaamistamme.

Liity kasvavaan joukkoomme

Etsimme 4-6 traineetä kuuden kuukauden harjoittelujaksolle. Tarjoamme konsultti- ja kehittäjäpolkuja sekä mahdollisuuden tehdä diplomityön meillä. Tavoitteena on, että henkilöt työllistyvät meille trainee-jakson jälkeen.

Seuraa sivujamme, julkaisemme kaikki trainee-paikkamme lähiaikoina.

 

Käynnistä urasi yrityksessä, jossa mahdollisuutesi alkavat heti.

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.