Asiakastarina: HIFK

Julkaistu 21.9.2018 - 11:55

Accountor Enterprise on toimittanut HIFK:lle toiminnanohjausjärjestelmän. Microsoft Dynamics 365 tukee heidän myyntiä ja asiakashallintaa. Katso HIFK:n myyntijohtajan Markus Lindströmin haastattelu, ja kuule millaisia kokemuksia heillä on järjestelmästä ollut.

Tsekkaa video: 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.