Accountor Enterprise on muuttanut Keilaniemeen

Julkaistu 27.8.2018 - 12:31

 

Accountor Enterprise on muuttanut Keilaniemeen. Pääkaupunkiseudun toiminnot löytyvät 27.8. alkaen osoitteesta Keilaniementie 1, 02150 Espoo. Tampereen ja Turun toimipisteet palvelevat edelleen samoilla vanhoilla sijainneilla.

Muutto on osa suurempaa projektia, jonka päätteeksi pääosa Accountorin toiminnoista pääkaupunkiseudulla muuttaa yhteisiin toimitiloihin. Uudet Accountor Towerin tilat saadaan käyttöön uudistustöiden valmistuttua arviolta toukokuussa 2020.

Saneerauksen ajaksi olemme muuttaneet viereiseen Keilalammen toimistorakennukseen.

Keilalammen rakennuksen sisääntulo
Valoisa aulatila toivottaa työntekijät ja vieraat tervetulleiksi

Muutto tornitaloon vuonna 2020

Tiedotimme keväällä, että Accountor Holding Oy allekirjoitti YIT:n ja HGR Property Partnersin yhteisyritys Regeneron kanssa sopimuksen Espoon Keilaniemessä sijaitsevien toimistotilojen vuokraamisesta. Nesteen tornina tunnettu rakennus saneerataan Accountorin tarpeiden mukaiseksi, uudenaikaiseksi Accountor Toweriksi.

”Tornirakennus on käsite – lähes jokainen suomalainen tunteen sen. Sijainti ja liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja saamme hienon tilaisuuden tehdä talosta oman maamerkkimme. Kun Accountorin eri tiloissa toimineet liiketoimintayksiköt muuttavat yhteisiin tiloihin, voimme tiivistyvän yhteistyön myötä kehittää palvelujamme ja ohjelmistoliiketoimintaamme laajan asiakaskuntamme hyväksi vielä nykyistäkin monipuolisemmin koko maassa, sanoo Accountor-konsernin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

“Tulevaisuus on yksi arvoistamme, ja sen vuoksi haluamme nähdä kauas. Tästä talosta näkee konkreettisesti pitkälle: kauniilla ilmalla kuulemma jopa Viroon saakka. Haluamme olla mukana uudistamassa tätä hienoa rakennusta ja antaa sille uuden tulevaisuuden”, Sonkin sanoo.

Upeat maisemat kruunaavat Keilalammen viihtyisät toimitilat
Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.