Accountor Enterprise etsii it-osaajia

Julkaistu 20.8.2018 - 8:50

 

Etsimme it-osaajia kasvavaan joukkoomme, katso avoimet työpaikkamme ja lähetä hakemuksesi jo tänään.

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden työskennellä edistyksellisten ratkaisujen parissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Onko sinulla palava halu oppia ja olla rakentamassa uutta liiketoimintaa, välineenäsi maailman johtavat pilvipalvelut? Meillä pääset haastamaan itsesi, kasvattamaan osaamistasi ja olet luomassa tulevaisuuden ratkaisuja.

Mistä unelmatyö rakentuu

Mistä palikoista sinun unelmatyösi koostuu? Tässä muutamia osa-alueita, jotka kuuluvat meillä työskentelyyn.

Useita uramahdollisuuksia

 

Meillä on tällä hetkellä avoimena useita erilaisia tehtäviä. Tässä listattuna avoimet paikat ja lisätietoja pääset lukemaan linkkien kautta:

 

Lisäksi Accountor Enterprise klusteri etsii markkinointipäällikköä vastaamaan liiketoimintaryhmän markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta toteutuksesta tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja myynnin kanssa.

 

Voit tutustua tuleviin kollegoihisi heidän uratarinoidensa avulla. Meillä on useita erilaisia urapolkumahdollisuuksia ja osana Accountor-konsernia mahdollisuudet ovat rajattomat. Lähetä hakemuksesi jo tänään.

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.