NetSuite-konsultti Markus nauttii asiakkaiden auttamisesta

Nimeni on Markus Karppanen ja olen NetSuite-konsultti Accountor Enterprise Solutions Oy:ssä. Aloitin työt yrityksessä puoli vuotta sitten ja työskentelen NetSuite-järjestelmän parissa, joka on toinen yrityksemme toimittamista järjestelmistä. Konsulttina olen päässyt tekemään monipuolista työtä eri toimialoilta olevien yrityksien kanssa. Oma roolini on hyvin tekninen, käytännössä autan asiakkaita järjestelmään liittyvien muutosten kanssa.

Urakehitys

Valmistuin vuonna 2016 Tampereen teknillisestä yliopistosta tietotekniikan diplomi-insinööriksi. Pääaineeni oli ohjelmistotuotanto, mutta tiedostin jo opintojeni aikana, että pelkkää koodaria ei minusta tule. Vaikka osaankin koodata, koen sopivani enemmän rooliin tekniikan ja ihmisten puolivälissä. Kesätöiden kautta päädyin sattumalta ERP-järjestelmän pariin töihin. Erilaisten järjestelmien parissa on tullut nyt työskenneltyä jo seitsemän vuotta. Oman kokemukseni pohjalta voin todeta sen, että NetSuite on mahtava järjestelmä pilvipohjaisuudellaan ja modernisuudellaan.

Aloittaessani työskentelyn Accountor Enterprisella sain alkuun sujuvan perehdytyksen. Minulle annettiin selkeät materiaalit sekä perehdytyssuunnitelma, jota käytiin läpi myös perehdytyksen lopussa huomioidaksemme kehitysmahdollisuudet. Työpäivät etenevät pääosin suunnitelmallisesti ja stressittömästi. Asiakkaiden kiireellisiin pyyntöihin on kuitenkin reagoitava mahdollisimman nopeasti. Teen töitä etänä kaksi kertaa viikossa, jolloin pystyn yleensä keskittymään paremmin, sekä saan säästettyä aikaa työmatkoilta. Toisaalta toimistolla on mukavaa olla, kun pääsee näkemään työkavereita.

Fiiliksiä

Olen ollut tyytyväinen siihen, että olen voinut työskennellä monipuolisesti ja itsenäisesti. Näen etätyön ja joustavan työajan hyvin tärkeinä ja oleellisina tekijöinä työpaikalla. Töitä saa tehdä siellä missä haluaa, kunhan ne tulevat hoidetuksi. Täällä aidosti luotetaan omiin työntekijöihin ilman minkäänlaista vahtimista. Työilmapiiri on rento ja täällä vallitsee hyvä yhteishenki. Pienessä ajassa olen päässyt tutustumaan mahtaviin työkavereihin, jotka ovat aina valmiina auttamaan.

Parasta työssäni on hahmottaa asiakkaiden tarpeet ja ongelmat, sekä löytää niihin toimivat ratkaisut. Minulle tulee hyvä mieli, kun tiedän helpottaneeni jonkun elämää. Tänäkin päivänä tehdään paljon toistuvaa manuaalista työtä, jota voidaan vähentää suhteellisen yksinkertaisillakin ratkaisuilla. Mielestäni tässä maailmassa kenenkään ei tarvitse tehdä töitä vaan sen takia, että voi tehdä töitä. Työt pitäisi järjestää mahdollisimman fiksusti ja poistaa turhat esteet.

Ajatuksia tulevaisuudesta

Lyhyen tähtäimen tavoitteenani on saada järjestelmä erinomaisesti haltuun, sillä edelleen tulee vastaan uusia opittavia asioita. Pidemmällä tähtäimellä toivoisin projektin vetovastuuta. Tavoitteenani on siirtyä syvemmälle asiakasrajapintaan ja hieman kauemmas teknillisestä puolesta. Pidän siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Vahvuuksiini kuuluu asiakkuuksien koordinointi ja näin ollen sellainen rooli sopisi minulle.

 

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: markus.karppanen@accountorenterprise.fi.

 

Vahvistamme Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-yksikköjä – haemme konsultteja eri kasvupolun vaiheissa, teknistä arkkitehtiä ja myyntipäällikköä. Paikat tulevat auki elokuussa, mutta ota etumatkaa lähettämällä jo nyt avoin hakemuksesi.

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.