Johan kertoo työstään tuoteasiantuntijana

Olen Johan Gädda ja työskentelen Accountor Enterprisella Microsoft Dynamics 365 (Customer Engagement) -tuoteasiantuntijana. Vastuualueelleni kuuluu kaikki myynnin ja markkinoinnin tukena olevat järjestelmät Dynamics 365 -osakokonaisuuden puolella. Tuoteasiantuntijan rooli projekteissa on kustomointien tekeminen ja järjestelmän mukauttamista asiakkaalle sopivaksi. Työ on ollut mukavan vaihtelevaa; olen päässyt tekemään perinteisten tuoteasiantuntijan töiden lisäksi tuotteistuksen suunnittelua, vetänyt pienempiä projekteja sekä toiminut webinaarin pitäjänä.

Urakehitys

Olen opiskellut Aalto-yliopistossa, josta valmistuin diplomi-insinööriksi viime vuoden toukokuussa. Pääaineenani oli tietotekniikka ja sivuaineenani tuotantotalous. Tuoteasiantuntijan työ Accountor Enterprisella tuli eteen LinkedInissa. Tämä paikka oli minulle mahdollisuus palata takaisin tietotekniikka-painotteisempiin tehtäviin toimittuani pari viime vuotta liiketoiminnan rooleissa. Minua on aina kiinnostanut tekniikan ja liiketoiminnan luonteva yhdistäminen. Tuoteasiantuntijan työ on välillä suhteellisen teknistä, mutta samalla yritetään tulkita ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. Lähtötavoitteenani oli oppia kuinka ohjelmistoyrityksessä toimitetaan projekteja ja palvellaan asiakasta sekä samalla päästä mahdollisimman hyvin kiinni Microsoft Dynamics-maailmaan. Tavoite on toteutunut, mutta opittavaa riittää edelleen.

Perehdytys

Olin todella tyytyväinen perehdytykseen. Minulle laadittiin perehdytyssuunnitelma ensimmäisille viikoille ja se toimi erittäin hyvin. Minut otettiin tosi hyvin vastaan sekä yllätyin positiivisella tavalla, kuinka porukka tiesi tulemisestani ja tunsin, että minua on odotettu täällä. Käytännön asiat käytiin huolellisesti läpi ja sain esittää kysymyksiä sekä perehtyä rauhassa työhön. Tuoteasiantuntijaosaaminen tuli pitkälti itseopiskelun kautta, käytimme tähän Microsoft-oppimisportaalia. Minulle tällainen käytäntö sopi oikein hyvin, koska oppimisportaalissa sai käydä omaa tahtia kursseja ja oppia uutta järjestelmää.

Fiiliksiä

Täällä on ollut tosi mukavaa ja rento ilmapiiri. Talosta löytyy hyvin samanhenkistä porukkaa, joiden kanssa aina on mukavaa mennä lounaalle. Meitä yhdistää myös samanlainen huumorintaju. Työt tehdään tosissaan, mutta ei kuitenkaan liian vakavissaan. Kaikille voi mennä puhumaan ja aina saa apua tarvittaessa.

Pidän vaihtelusta ja minua motivoi uuden oppiminen. Parasta työssäni ovat asiakkaiden kanssa työskentely, uudet haasteet ja uuden teknologian haltuun ottaminen. Asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa oleminen, heidän opastaminen ja siitä palautteen saaminen ovat tekijöitä, jotka pitävät työn mielekkäänä. Tulee erittäin palkitseva fiilis, kun on päässyt helpottamaan asiakkaiden elämää tuottamillamme ratkaisuilla.

Ajatuksia tulevaisuudesta

Seuraava tavoitteeni on kartuttaa osaamistani, että pystyn toimimaan entistä menestyksekkäämmin tuoteasiantuntijana. Olen myös kiinnostunut projektipäällikön tehtävistä. Koen, että asioiden organisointi ja niistä kommunikointi ovat vahvuuksiani. Tällä erää nautin kuitenkin joka viikko vastaan tulevista uusista haasteista ja oppimistilaisuuksista. Paras fiilis tulee siitä kun tietää olevansa nyt parempi versio itsestään kuin edellisellä viikolla.

 

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: johan.gadda(a)accountorenterprise.fi.

 

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.