GDPR-dokumenttipaketti

Julkaistu 24.5.2018 - 8:39

Tietosuojadokumentit nopeasti kuntoon –
GDPR-dokumenttipaketti vain 890 €

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) tuli voimaan 25.5.2018. Tämä edellyttää yritykseltäsi tietosuojadokumenttien laatimista. Accountorin asiantuntijat ovat laatineet valmiit asiakirjamallit helpottamaan yrityksesi valmistautumista asetuksen voimaantuloon.

Olemme asiantuntijatiimimme kanssa kehittäneet käytännön tarpeeseen pitkälle jalostetut mallit keskeisimmistä asiakirjoista. Näihin kuuluvat sopimukset, tietosuojaselosteet informointia varten, ohjeet ja politiikat. Mallit on suunniteltu isolle osalle yrityksiä mahdollisimman valmiiksi ja helposti käyttöönotettaviksi.

Tämän asiakirjapaketin dokumenttien käyttöönotolla ja soveltamisella yrityksesi on jo pitkällä asetuksen velvoitteiden noudattamisessa. Asiantuntijamme auttavat mielellään myös yrityksen henkilötietojen käsittelyn kokonaistilan kartoittamisessa. Tämä auttaa muutostarpeiden kokonaisvaltaisessa hahmottamisessa muutosten suunnittelua ja toteuttamista varten.

Dokumenttipaketti sisältää:

  1. Sopimus henkilötietojen käsittelystä (2 kpl: rekisterinpitäjämyönteinen ja käsittelijämyönteinen)
  2. Tietosuojaseloste rekisteröityjen informointia varten (3 kpl: asiakkaat, työntekijät ja työnhakijat)
  3. Tietosuojapolitiikka
  4. Tietoturvapolitiikka
  5. Käytännön tietosuojaohjeistus (suppea)
  6. Toimintamalli tietoturvahäiriöiden varalta
  7. Toimintamalli rekisteröidyn oikeuksien toteuttamista varten (mm. tarkastus- ja poistamispyynnöt)
  8. Säilytysajat (yleishallinto, henkilöstöhallinto ja taloushallinto)

Toimitamme paketin yhteydessä myös tietosuojavaltuutetun julkaiseman selostemallin käsittelytoimista.

Lisätiedot

Dokumenttipaketin hinta on 890 euroa + alv. Voit tilata asiakirjamallit täyttämällä alla olevan lomakkeen, asiakirjamallit toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Voit tiedustella lisätietoja asiakirjapaketista sekä muista tietosuoja-asetukseen liittyvistä palveluista suoraan asiantuntijoiltamme osoitteesta asiantuntija@accountor.fi.

Tilaa dokumenttipaketti

Sopimusehdot: Malleja ei ole räätälöity vastaamaan asiakkaan henkilötietojen käsittelytoimia. Asiakas vastaa dokumenttien muokkaamisesta ja täydentämisestä omaan toimintaansa sopiviksi. Asiakirjamalleja ei saa luovuttaa edelleen. Asiakas saa hyödyntää asiakirjamalleja omassa toiminnassaan tietosuoja-asetuksen velvoitteiden täyttämiseksi. Dokumenttipaketti laskutetaan asiakkaalta 10 päivän maksuajalla. Toimitukseen sovelletaan Accountorin Yleisiä sopimusehtoja 12/2012.

 

Accountor-konsernin yritykset käsittelevät henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voivat olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu Accountor Oy:n tietosuojaselosteeseen ja Accountor Enterprise Solutions Oy:n tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.