Webinaari 7.6.2018: Lisää myyntiä Vainun avulla

Julkaistu 15.5.2018 - 15:37
Tapahtuma:
Lisää myyntiä Vainun avulla
Aihe:
Webinaari
Pvm:
7.6.2018
Klo:
9.00-9.30
Paikka:
Internet
Osoite:
Internet

Ajansäästö, parempi hit rate ja enemmän kauppaa – ovat Vainun lupaamat lisäarvot. Vainulla säästät aikaa ja myyt enemmän. Paljon odotettu Microsoft Dynamics 365:n Vainu -integraatio on nyt julkaistu ja ensimmäisiä käyttöönottoja tehdään parhaimmillaan.

Vainu on yritystietokanta, jolla tehostetaan prospektointia, liidien generointia ja asiakasymmärrystä. Vainun avulla tunnistat parhaat prospektit ja kuumimmat liidit yli 108 miljoonan yrityksen tietokannasta, joka on rikastettu avoimella ja julkisella datalla.

Kenelle tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille Microsoft Dynamics 365 -asiakkaillemme sekä myös niille, jotka haluavat tutustua Vainun toimintoihin.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissamme kerromme, miten yritys voi saada lisää myyntiä Vainun avulla. Pääset kuulemaan ja näkemään Vainun case-esimerkkejä asiantuntijoiden opastuksella. Luvassa tiivis paketti mielenkiintoisia faktoja ja käytännön esimerkkejä!

Tervetuloa webinaariimme 7.6. klo 9.00-9.30 kuulemaan, miten Dynamics 365:n Vainu -integraation tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • Mikä on Vainu?
  • Miten saat lisää myyntiä Vainun avulla?
  • Microsoft Dynamics 365 ja Vainu -integraatio

Esiintyjät

Jasse Kivinen

Customer Success Manager

Vainu. io Software Oy 

jasse@vainu.io

 

ja

 

Jani Rauhala

Business Platform Lead, Dynamics 365

Accountor Enterprise Solutions Oy

jani.rauhala@accountorenterprise.fi

 

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.