Webinaari 6.6.2018: Kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta – BLC Turva

Julkaistu 14.5.2018 - 13:41
Tapahtuma:
Kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta - BLC Turva
Aihe:
Webinaari
Pvm:
6.6.2018
Klo:
9.00-9.30
Paikka:
Internet
Osoite:
Internet

Tule kuulemaan BLC Turvan kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta ja miten BLC on muuttanut omaa liiketoimintaansa ja on toimialansa edelläkävijä huolto- ja asennustyönohjauksessa. Webinaarissa kuulet, miten BLC on siirtynyt täysin sähköiseen toimintatapaan.

Accountorin webinaarihaastattelussa BLC Turvan tuotepäällikkö Mikko Torniainen kertoo Microsoft Dynamics 365 liiketoiminta-alustalla saavutetuista liiketoimintahyödyistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. BLC Turva tarjoaa yhdeltä luukulta kattavan ja asiantuntevan palvelukokonaisuuden kaikkiin turvallisuusjärjestelmiin aina mekaanisesta lukituksesta nykyaikaiseen kulunvalvontaan asti.

BLC-konsernille haettiin yhteistä ratkaisutoimittajaa liiketoiminnan tueksi, järjestelmäksi valikoitui Microsoft Dynamics 365. BLC Turvassa tehdään vuositasolla tuhansia keikkoja, ja niiden hallittuun koordinointiin tarvittiin toimiva järjestelmä, Microsoft Dynamics 365 for Field Service täytti kaikki BLC Turvan vaatimukset huoltotyönohjaukselle.

Field Service on kokonaisratkaisu kenttätyön ohjaukseen ja hallintaan. Ratkaisun avulla varmistetaan, että oikean tietotaidon omaava henkilö, ja tarvittava materiaali ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tavoitteena parempi asiakastyytyväisyys ja korkeampi resurssien tuottavuus.

Kenelle tarkoitettu?

Webinaari on tarkoitettu kaikille Microsoft Dynamics 365 -asiakkaillemme. Käsitellyt aiheet koskettavat myös niitä, jotka tarvitsevat liikkuvaa työnohjausta, huoltotyönohjausta ja/tai kentällä tapahtuvia asennus- ja korjauspalveluita.

Webinaari jatkaa webinaarisarjaa, jossa asiakkaamme pääsevät ääneen ja jakavat kokemuksia Dynamics-käyttöönotosta. Ensimmäisessä webinaarissa kuultiin Porvoon kaupungin kokemuksia asiakaspalvelun kehittämisestä.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaarissamme kerromme, miten yritys voi tehostaa kenttäpalveluita ja parantaa asiakaspalvelua. Pääset kuulemaan, miten BLC otti käyttöön Field Servicen ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet järjestelmän käytöstä. Luvassa tiivis paketti mielenkiintoinen asiakastarina ja käytännön esimerkkejä!

Tervetuloa webinaariimme 6.6. klo 9.00-9.30 kuulemaan, miten Field Service tehostaa liikkuvaa työnohjausta.

Aiheitamme ovat muun muassa:

  • BLC-konserni lyhyesti
  • Mitä konkreettista liiketoimintahyötyä Dynamics 365 for Field Servicellä on saavutettu?
  • Toimialan trendit ja muutos
  • Demo: Dynamics 365 for Field Service

Esiintyjät

Mikko Torniainen

Product Manager

BLC Turva Oy

mikko.torniainen@blc.fi

 

ja

 

Jani Rauhala

Business Platform Lead, Dynamics 365

Accountor Enterprise Solutions Oy

jani.rauhala@accountorenterprise.fi

 

Ilmoittautuminen

Osallistuminen on helppoa, tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja mukavan tuolin. Saat osallistumisohjeet sähköpostitse ennen webinaaria.

Webinaari on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.