NetSuite-koulutus pääkäyttäjille 30.-31.5.2018

Julkaistu 16.4.2018 - 13:49
Tapahtuma:
NetSuite-koulutus
Aihe:
Koulutus
Pvm:
30.5.2018 - 31.5.2018
Klo:
9.00-15.00
Paikka:
Helsinki
Osoite:
Nuijamiestentie 3 C

NetSuite on kansainvälisten yritysten halutuin ERP-järjestelmä, joka sopii kaikkiin kasvun vaiheisiin. Suomenkielinen NetSuite-koulutus järjestetään Helsingissä kahden päivän tehokkaan koulutuksen muodossa 30-31.5.2018.

NetSuiten potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, kuten hyperkasvun puhelinkoppitehdasta Frameryä ja jätehuoltoalan uberia Enevoa.

Kenelle NetSuite-koulutus on tarkoitettu?

NetSuite-koulutus on tarkoitettu ensisijassa NetSuiten pääkäyttäjille ja tuleville tehokäyttäjille.

Miksi kannattaa osallistua?

Koulutus antaa valmiudet NetSuiten tehokkaaseen käyttämiseen sekä käsityksen alustan kustomointimahdollisuuksista. Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan NetSuiten muutosten koorninaattorina ja viemään muutoksia tehokkaasti läpi omassa organisaatiossasi.

Koulutuksen jälkeen kykenet auttamaan muita peruskäyttämisessä sekä saat innostusta siitä, mitä kaikkea NetSuitella voi tehdä. Koulutus antaa myös valmiuksia toteuttaa näitä ideoita itse.

Koulutuksen sisältö

Kaksipäiväisen koulutuksen ensimmäinen päivä lähtee lähes nollasta, jolloin jo ennestään NetSuitea tuntevat saavat tehokkaan kertauksen perusasioihin.

Koulutuksen vaativuus nousee progressiivisesti toisena päivänä, jolloin tutustutaan alustan kustomointimahdollisuuksiin. Varsinaisista kustomoinneista käydään läpi kenttien ja formien muokkaukset sekä perusteet workflown tekemisistä, joilla voidaan automatisoida kätevästi itse toimintoja NetSuiteen.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavia asioita:
  • Navigointi ja haut NetSuitessa
  • Saved Search -hakutoimintojen käyttö
  • Raporttien muokkaus
  • Roolien ylläpito
  • Dashboardien ylläpito
  • Kustomointi (formit, kentät, välilehdet ja custom recordit)
  • Workflown teko
  • Import-toiminnot

Lisätiedot

Hinta kahden päivän koulutukselle on 970 €/hlö + alv (sis. kahden päivän koulutuksen, koulutusmateriaalin, lounaat sekä aamu- ja iltapäiväkahvit). Ilmoittautuminen ja aamupala alkavat kello 8.45. Virallinen koulutus alkaa molempina päivinä kello 9.00 ja päättyy 15.00.

Ilmoittaudu viimeistään kaksi päivää ennen koulutusta. Esteen sattuessa osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö samasta yrityksestä. Jos osallistuminen perutaan alle kaksi viikkoa ennen koulutusta, veloitamme puolet koulutusmaksusta. Alle viikko ennen koulutusta tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme koko koulutusmaksun.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Accountor Enterprisen NetSuite Administration sertifioitu -konsultti Aki Koivisto.

”Kouluttajana minulla on yli 10 vuoden kokemus järjestelmien käyttöönottokoulutuksista niin asiakkaalle räätälöityjen koulutusten muodossa kuin myös kurssimuotoistenkin koulutusten pitämisessä. Koulutuksissa tärkeintä minulle on, että kaikki oppivat ne asiat joita on tullut opiskelemaan. Koulutuksissa käydään monesti myös hyviä keskusteluja, jotka hyödyttävät kaikkia osallistujia”, kertoo Aki Koivisto.

Jos haluat kysyä lisää NetSuite-koulutuksesta, ota yhteyttä kouluttajaamme:

Aki Koivisto

NetSuite-konsultti

aki.koivisto@accountorenterprise.fi

LinkedIn: linkedin.com/in/koivistoaki

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 28.5.2018. Lisätietoja tapahtumasta ja mahdolliset viime hetken ilmoittautumiset: Nina Tuomisto, nina.tuomisto(a)accountorsoftware.fi, p. 044 290 1087

Koulutukseen mahtuu kymmenen osallistujaa. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.