Teemu viihtyy Microsoft Dynamics 365 projektipäällikkönä

Olen Teemu Tokee ja työskentelen Microsoft Dynamics 365 projektipäällikkönä sekä tuoteasiantuntijana Accountor Enterprise Solutions Oy:ssä. Työnkuvani on melko laaja; projektipäällikkönä vastaan käyttöönotto- ja kehitystehtävien läpiviennistä, ja tehtävät koostuvat pitkälti projektinhallinnasta sekä järjestelmäkokonaisuuksien suunnittelusta asiakkaalle. Tuoteasiantuntijan roolissa työ on toisinaan järjestelmän mukauttamista asiakkaan käyttöön sopivaksi. Viimeisimmissä projekteissani olen keskittynyt julkishallinnon toimituksiin sekä näiden palvelukokonaisuuksien tuotekehitykseen.

Urakehitys

Olen opiskellut Jyväskylän yliopistossa tietojärjestelmätiedettä. Opintoni yhdistävät informaatioteknologiaa ja liiketoimintaa. Accountor Enterprise tarjosi oman alani töitä, joten sain hyvän mahdollisuuden soveltaa opittua käytännössä. Aloitin työt firman riveissä reilu vuosi sitten. Työt oli tarkoitus aloittaa tammikuussa 2017, mutta töiden alkaminen aikaistettiin joulukuulle 2016. Alkuun tein töitä vain pari päivää viikossa, koska tällä tavalla minua ”sisään ajettiin” talon tapoihin. Lisäksi osallistuin parin päivän ulkoiselle CRM-kurssille sekä kävin nykyisten kollegoiden kanssa läpi järjestelmien toiminnallisuuksia. Kollegat ottivat perehdytyksessä isoa roolia, joten tutustuin samalla tulevaan tiimiini.

Henkilökohtaisista kehitysmahdollisuuksista esiin nostaisin Dynamics 365 -alustan jatkuvan kehittymisen sekä tarpeen pitää oma osaaminen tämän kehityksen mukana. Hyvänä näen, että firma kannustaa opiskelemaan ja sertifioitumaan. Lisäksi kehittyminen Microsoft-teknologioiden parissa on kiinnostanut: osaajia myös arvostetaan kansainvälisesti, ja Accountor Enterprise tarjoaa loistavan alustan kehittyä teknologioiden parissa.

Fiiliksiä

Tiimin sisällä ilmapiiri on avoin ja kannustava. Parhaina puolina näen, että parhaita käytäntöjä jaetaan avoimesti kollegoiden kesken, eikä ongelmien kanssa tarvitse jäädä yksin. Vuoden työssä oloaikanani on tapahtunut todella paljon, olen saanut oppia valtavasti uutta ja vastuuta on annettu alusta asti. Myös vapaa-aikaani pystyn sovittelemaan työni ohessa melko joustavasti, työtilanteen sen salliessa. Hienona asiana Accountor Enterprisessa näen mm. liikunta/kulttuurirahan, jolla firma tukee henkilökunnan viihtyvyyttä. Itse olen sijoittanut rahan toiminnallisen kuntosalin kuukausimaksuihin.

Parasta työssäni on projektien ja työpäivien vaihtelevuus. Jokainen projekti on erilainen ja sitä kautta myös jokainen työpäivä on erilainen. Pidän myös asiakasrajapinnassa työskentelystä. Erityisen palkitsevaa on asiakkaiden tyytyväisyys.

Ajatuksia tulevaisuudesta

Teknologiat joiden parissa työskentelen, kuten Dynamics 365, kehittyvät jatkuvasti ja edellyttävät asiantuntijalta paljon omaehtoista kehittymistä. Työssä tarvitaan paljon myös innovatiivista ajattelutapaa, kun mietitään teknologioiden hyödyntämiskohteita.

Tulevaisuudessa tavoitteeni on edelleen kehittyä työssäni ja soveltaa opintoja käytäntöön. Juuri nyt tähtäimessä on tuottaa valmiiksi pro gradu -tutkielmani työn ohessa, ja valmistua opinnoistani tutkintonimikkeellä KTM.

 

Voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: teemu.tokee@accountorenterprise.fi

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.