Sales Manager Arto on ylpeä tarjoamistamme teknologioista

Olen Arto Ignatius ja toimin Sales Managerina Accountor Enterprise Solutionsissa. Aloitin yrityksessä neljä ja puoli vuotta sitten, kun pari tuttuani yrityksessä kyselivät minua tänne töihin. Minulla oli jo ennestään positiivinen mielikuva Accountor Enterprise Solutions Oy:stä (silloinen Mepco Oy) ja työ kuulosti kiinnostavalta. Myös ison organisaation laajat mahdollisuudet oman uran, palveluiden ja asiakkuuksien kannalta kuulostivat mielenkiintoisilta. Entuudestaan tunsinkin joitain nykyisiä kollegoita, ja heiltä pääsin kyselemään, millaista tekeminen on.

Odotukseni työn suhteen olivat uteliaan odottavaiset, ja avoimin mielin lähdin katsomaan, millaisia asiakkuuksia minulle osoitettaisiin ja minkä tuotteiden parissa tulisin työskentelemään. Työ on ollut mielenkiintoista ja vaihtelevaa alusta lähtien.

Mukavat asiakkaat lisäävät työtyytyväisyyttä

Nykyään työskentelen NetSuite ja Dynamics 365 -alustojen parissa. Yrityksemme kasvu ja laajentuminen ovat johtaneet siihen, että nykyään suuremmat asiakkaat löytävät meidät entistä helpommin. Meidät mielletään uskottavana isojen ratkaisujen toteuttajana, koska pystymme tarjoamaan laajemman palveluvalikoiman ja hyvät toiminnanohjausjärjestelmät erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Ja kun olemme isompi, meillä on enemmän osaamista. Asiakasrajapinnassa kun työskentelen, mielikuvani yrityksestä peilaa aika pitkälti siihen, miten asiakkaat meidät näkevät.

Yksi keskeinen syy miksi olen viihtynyt todella hyvin, ovat asiakkaat. Olen saanut mahdollisuuden työskennellä eri toimialoilla toimivien, ja eri liiketoiminnan elinkaaren vaiheissa olevien asiakkaiden parissa. Samalla on ollut melko suuri vapaus tavoiteohjautuvasti suunnitella ja toteuttaa omaa työtään. Suurin anti on ollut siinä, että pääsee olemaan paljon asiakkaiden kanssa tekemisissä. Tämä tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden oppia heiltä jatkuvasti.

Myyjä on niin kuin liima asiakkaan liiketoiminnan ja edustamiemme tuotteiden sekä asiantuntijoidemme välillä. Tehtävänäni on löytää oikeat ihmiset, jotka edustavat oikeaa ratkaisua aina kyseessä olevan asiakkaan liiketoiminnan hyödyksi.

Enemmän kehittymismahdollisuuksia firman sisällä

Urakehitysmahdollisuuksia yrityksessämme on enemmän kuin pienessä firmassa. Konsernin sisällä liikkuminen on työntekijälle aina helpompaa, koska tuntee muitakin ihmisiä kuin niitä omassa liiketoimintayksikössä olevia.

Itselläni tulee syksyllä täyteen viisi vuotta Accountor Enterprisessa, ja suuressa konsernissa on paljon mahdollisuuksia myös siirtyä erilaisiin tehtäviin. Jos tulet myynnin tehtäviin Accountor konserniin, ei aina tarvitse olla myyjä, jos haluaa omaan tekemiseen vaihtelua. Konsernissa on erilaisia urakehityspolkuja myös pitkän myyntiuran tehneille. Siirtyminen toisiin tehtävin on enemmänkin kiinni omasta uteliaisuudesta, kokemustaustasta ja kouluttautumisesta. Ison konsernin etuja on, että jos kunnianhimoa ei tyydytä nykyinen myyntiura, ei tarvitse vaihtaa työnantajaa, vaan voin tehdä oman työnkuvani muutoksen myös konsernin sisällä.

Hyvä tiimihenki

Meillä on hyvä fiilis yksikössä. Ihmiset luovat itse oman ilmapiirinsä työssä, oli sitten pienempi tai isompi porukka. Omasta viihtyvyydestä tulisi jokaisen myös itse ottaa vastuuta, kenenkään ei pitäisi odottaa, että tunnelmat tiimissä muodostuvat muiden ihmisten kautta. Itse näen että tilanne on hyvä, kun ongelmatilanteet käsitellään välittömästi esimiehen kanssa ja hyvät asiat jaetaan porukalla. Tunnen että yrityksessä kaikista asioista voi keskustella, ja kaikissa keskusteluissa voi tuntea saavansa oman äänensä kuuluviin.

Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Meillä kaikilla on oma vastuualueemme, jossa pitää saada asioita aikaiseksi, ja tässä työssä on vapaus toteuttaa omaa vastuualuettaan parhaaksi näkemällään toimintatavalla. Vastuu tuleekin aina oman tekemisen kautta. Aina olen peräänkuuluttanut uuden oppimista ja uteliaisuutta. Jos on utelias ja haluaa omaksua uusia asioita, varmasti vastuu tulee sitä kautta.

Parasta työssäni

Parasta työssäni ovat sekä asiakkaat että työkaverit. Olen myös aika innostunut teknologioista, joiden parissa työskentelen. Uskon että niiden avulla voimme toimia missiomme mukaisesti eli auttaa asiakkaita edelläkävijyyteen. Meillä on hyvät päämiehet Microsoft ja NetSuite, ja näiden hyvät tuotteet omassa edustuksessamme. Sitä mukaa kun asiakkaiden kyky valjastaa koneoppiminen, automaatio, robotiikka ja IOT omaan käyttöönsä lisääntyy, meillä on tarjota niihin ratkaisuja. Olemme niin sanotusti ”edistyneiden teknologisten ratkaisujen välittäjämarkkina”.

Minusta on upeata nähdä, että ratkaisuilla ja palveluilla, joita olemme toimittaneet asiakkaille, on joku suurempi merkitys. Haluan nähdä, että ratkaisuilla joita asiakkaille toteutamme, on paitsi vaikutusta asiakkaiden liiketoimintaan, myös yhteiskunnallisesti suurempi merkitys.

Esimerkiksi pieni kasvuyritys, Framery Oy, aloitti yhteistyön kanssamme pienellä liikevaihdolla. Toimitimme heille NetSuiten. Nyt Framery kasvattaa liikevaihtoaan vuosi vuodelta voimakkaammin, ja on noussut Suomen suurimmaksi huonekalujen viejäksi euromääräisesti. Olemme olleet auttamassa Framery:ä edelläkävijyyteen, ja muutamassa vuodessa yritys on kasvanut pienestä 14 hengen yrityksestä kahdensadan hengen organisaatioksi. Tuemme siis palveluillamme ja ratkaisuillamme muun muassa tällaisia pieniä kasvuyrityksiä, niiden kannattavuutta ja samalla suomalaista työllisyyttä.

 

Loppukaneettina vielä niille yrityksille, jotka epäröivät kannattaako Suomessa tehdä tuotantoa, niin kannattaa.

 

Ja meillä uraa suunnitteleville – voit kysyä minulta lisää työstäni Accountor Enterprisella: arto.ignatius(a)accountorenterprise.fi

 

Arton urapolku on jatkunut Accountor Enterprisella. Arton uusi tehtävä on Senior Business Consultant.

Takaisin Henkilökuntamme esittäytyy -sivulle

Facebooktwitterlinkedin

LATAA ACCOUNTOR ENTERPRISEN KÄTEVÄT OPPAAT TÄSTÄ

Näin minimoit riskisi ERP-hankinnassa

Lataa

Opas onnistuneeseen CRM-hankintaan

Lataa

CRM-hankinta oikeille urille

Lataa

Pikaopas myynnin ja markkinoinnin yhteispeliin

Lataa

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.