Digital Business goes NBF 3.10.2017

Julkaistu 1.1.2018 - 13:01

Digital Business goes NBF tarjosi tulevaisuuden visioita ja eväitä liiketoimintaan. Accountorin konserniyritysten kanssa yhdessä toteutettu asiakastapahtuma herätteli yritysjohtoa digitaalisuuteen ja tarjoili Nordic Business Forumin parhaita paloja. Lue lisää päivän tunnelmista.

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.