NetSuite Customer Story – Framery Oy

Julkaistu 30.10.2017 - 9:44

One of Finland’s most interesting companies selected NetSuite as its ERP system. ”We have chosen Accountor Enterprise Solutions because we believe that they have the best capabilities in developing NetSuite in Finland”, says Framery Oy’s IT Manager Veikko Lindberg. Read the customer story in English or in Finnish.

 

Video production: Kokemuksia.fi

 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.