NetSuite LIVE: HY+ 12.12.2017

Julkaistu 26.10.2017 - 13:17
Tapahtuma:
NetSuite LIVE: HY+
Aihe:
Tapahtuma
Pvm:
12.12.2017
Klo:
9.00-14.00
Paikka:
Huone Tapahtumahotelli
Osoite:
Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki

Suuren suosion saanut NetSuite LIVE -konsepti saa jatkoa, kokoonnumme tällä kertaa Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+:n isännöimänä. Olemme kehittäneet tapahtumaa palautteiden perusteella vielä yhteisöllisemmäksi ja korostaneet verkostoitumista.

 

Tule kuulemaan, miten rakennetaan modernia, kansainvälistä palveluliiketoimintaa – ja millaiset talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmät se vaatii tuekseen. Tilaisuudessa on paikalla NetSuite-asiakkaita ja järjestelmän käyttöönottoa harkitsevia. Tarjoamme mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia sekä tavata Suomen kovimmat NetSuite-asiantuntijat.

 

HY+ on Helsingin yliopiston omistama, Suomen suurin yliopistolliseen täydennyskoulutukseen ja kehittämispalveluihin keskittyvä yhtiö, jonka tavoitteena on olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä Suomessa. Tule kuulemaan, miten HY+ otti NetSuiten pilvitoiminnanohjauksen käyttöön vain kahdessa kuukaudessa ja korvasi 15 erillistä sovellusta NetSuitella.

”NetSuiten monipuolisuus vakuutti meidät. Vaikka alkuvaiheessa tehty prosessien läpikäynti teki jo vaikutuksen, NetSuite oli vielä parempi kuin odotimme. NetSuite tuntuu alustana melko rajoittamattomalta ja tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia isollekin yritykselle”, kuvailee yrityksen talousjohtaja Päivi Karjalainen.

NetSuite haastaa perinteiset ERP- ja CRM-järjestelmät. Se tarjoaa yritykselle liiketoiminta-alustan, joka mahdollistaa uudet liiketoimintamallit ja uudenlaiset verkostomaiset toimintatavat. Ensimmäinen NetSuite LIVE järjestettiin Framery Oy:n tiloissa 20.9.2017, voit palata päivän tunnelmiin artikkelin välityksellä. NetSuite LIVE #2 järjestetään HY+ isännöimänä Helsingissä.

 

Katso NetSuite LIVE: Framery -tapahtuman tunnelmia ja osallistujien kommentteja:

Kenelle:

Tapahtuma on tarkoitettu NetSuitesta kiinnostuneille kasvuhakuisille yrityksille ja NetSuite-nykyasiakkaille. Aiheet koskettavat erityisesti toimitus- ja talousjohtajia sekä digitaalisen liiketoiminnan johtajia.

Ohjelma

8.30-9.00 Aamukahvit
9.00-9.15 Isännät ja osallistujat esittäytyvät 
9.15-9.30 HY+:n yritysesittely
Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+:n liiketoimintajohtaja Ilkka Kurkela kertoo heidän liiketoiminnasta.
9.30-10.00 Miten NetSuite toimii kansainvälisen palvelubisneksen selkärankana – case HY+
HY+:n talousjohtaja Päivi Karjalainen jakaa Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+:n menestyksen salaisuuksia ja kertoo kokemuksia liiketoiminnan kehittämisestä NetSuiten kanssa.
10.00-10.45 Miten NetSuiten pilvitoiminnanohjaus tukee kansainvälistä palvelubisnestä – hyödynnä HY+:n opit ja kokemukset
Accountor Enterprisen NetSuite-konsultti Aki Koivisto esittelee NetSuitea palveluliiketoiminnan näkökulmasta. Konkreettisena esimerkkinä, miten HY+ käyttää NetSuitea projektien hallintaan. Koivisto kertoo myös menestyneiden yritysten yhteneväisyyksistä.
10.45-12.15 Ohjattua verkostoitumista ja järjestelmän mahdollisuuksiin tutustumista
12.15-12.45 Demo: NetSuiten mahdollisuudet
Kilpailukykyä palveluliiketoimintaan pilvestä – näin NetSuite vauhdittaa HY+:n koulutusbisnestä. Aki Koivisto esittelee NetSuiten hyödyntämistapoja toiminnan tehostamiseen.
12.45-13.00 Päivän yhteenveto
13.00-14.00 Lounas
14-16 Kahdenkeskiset tapaamiset asiantuntijoidemme kanssa – Varaathan ajan erikseen

Isännät

Päivi Karjalainen, talousjohtaja, HY+
Ilkka Kurkela, liiketoimintajohtaja, HY+
Juha Kuivainen, NetSuite-evankelista, Accountor Enterprise Solutions Oy
Aki Koivisto, NetSuite-konsultti, Accountor Enterprise Solutions Oy
Sakari Mäkinen, Community Manager, Accountor Enterprise Solutions Oy

Missä ja milloin?

Tilaisuus järjestetään tiistaina 12.12.2017 klo 9-14. Ennen tilaisuutta (klo 8.30-9.00) tarjolla on herkullinen aamiainen ja tilaisuuden jälkeen keskustellaan rennoissa tunnelmissa maittavalla lounaalla.

Paikkana toimii Huone Tapahtumahotellin tilat Helsingissä. Osoite on Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki. Paikalle voit saapua julkisten kulkuvälineiden lisäksi omalla autolla, lisätietoja sijainnista. Saat tarkemmat saapumisohjeet vielä ennen tapahtumaa.

Tilaisuus on maksuton – ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Pidä kiirettä, paikkoja on rajallisesti!

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 8.12.2017. Lisätietoja tapahtumasta: Nina Tuomisto, nina.tuomisto(a)accountorsoftware.fi, p. 044 290 1087

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan, tilaisuus on maksuton – tervetuloa!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaan uutiskirjeen aiheesta