FutureCustomer Experience, Sales and Marketing – tapaamisia, puheenvuoroja ja inspiroivia keskusteluja

Julkaistu 26.10.2017 - 15:44

 

Management Events järjesti 24.10.2017 FutureCustomer Experience, Sales and Marketing -kutsuvierastapahtuman Messukeskuksen Kokoustamossa. Tapahtuman kohderyhmänä olivat TOP500-yritysten markkinointi-, myynti-, tuote- ja brändijohto. Kutsuvieraat pääsivät astelemaan sisään pitkin punaista mattoa, päivän tunnelmaa nostattivat mm. energinen DJ, herkulliset tarjoilut ja mielenkiintoiset puheenvuorot. Inspiroivien keskustelujen aiheina olivat mm. modernit liiketoiminnan ohjelmistot, asiakaskokemuksen kehittäminen sekä myynnin ja markkinoinnin toimintatapojen uudistaminen.

Asiantuntijamme Jari Pakarinen, Leo Merikallio ja Jani Rauhala olivat mukana tapahtumassa kertomassa ratkaisuistamme ja kokemuksistamme.

Vuoden tehokkain työpäivä

Tapahtuman pääteemoina olivat tänä vuonna: tekoäly, diginatiivi kuluttaja, asiakaskeskeinen liiketoiminnan johtaminen ja data driven business. Asiantuntijamme kertoivat vieraille liiketoimintaratkaisuista, joilla yritykset voivat tehostaa toimintaansa ja lisätä tuottavuutta.

Myyntijohtajamme Jari Pakarinen jakoi kokemuksiaan myynnin ja markkinoinnin toimintatapojen uudistamisesta yrityksessämme hyödyntämällä moderneja työvälineitä. ”On jo vuosia puhuttu siitä, että myynnin ja markkinoinnin tulee toimia saumattomasti yhteen. Accountor Enterprise Solutions auttaa asiakkaitaan edelläkävijyyteen toimittamalla markkinoiden parhaimmat pilvipohjaiset ratkaisut Dynamics 365:n tai NetSuiten toimintojen pohjaksi. Tarvittaessa niiden kylkeen toimitetaan vielä erillinen markkinoinnin automaatioratkaisu (ClickDimensions, HubSpot, Adobe yms.) tukemaan asiakkaan prosesseja”, kertoo Jari Pakarinen.

Tuotepäällikkömme Leo Merikallio paljasti tehokkaasti toimivan liiketoiminta-alustan ja modernien liiketoiminnan ohjelmistojen salaisuuksia. Hän esitteli Microsoft Power BI -ratkaisua, joka asettaa uusia standardeja raportointiin. ”Digitalisaatio on arkipäiväistynyt ja monia sen liiketoimintaa tukevia ominaisuuksia saadaan jo käyttöön ilman isoja kuluja tai projekteja. Potentiaali kannattaa huomioida”, täsmentää Leo Merikallio.

Seniorikonsulttimme Jani Rauhala kertoi myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen johtamisen tietojärjestelmistä ja niiden tehokkaasta hyödyntämisestä. ”Nykyaikaiset ja kyvykkyyksiltään kattavat sovellusalustat vapauttavat miettimään yksittäisten ratkaisujen valinnan sijaan todellista asiakaskokemusta, jota voidaan säätää ja muuttaa ketterästi tarpeen vaatiessa”, toteaa Jani Rauhala.

Kuvassa vasemmalta: Leo Merikallio esittelee tabletista Power BI:n raportteja, Jani Rauhala kertoo asiakaskokemuksen trendeistä ja Jari Pakarinen avaa näkemyksiä myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen.

Asiakaskokemuksen johtamisen trendit

Seniorikonsulttimme Jani Rauhala toimi isäntänä round table -keskustelulle, jonka aiheena oli asiakaskokemuksen johtamisen trendit. Hän alusti aihetta kysymällä, mihin suuntaan nykyaikaiset asiakaskokemuksen johtamista tukevat tietojärjestelmät ovat kehittymässä? Miten yhteisöpalvelut liittyvät osaksi kokonaisvaltaista asiakastietämystä?

Jani Rauhala tiivistää keskustelun linjauksia: ”Keskustelussa nousi hyvin esiin inhimillisten tekijöiden huomioiminen osana asiakaskokemusta, vaikka mekin tietojärjestelmätoimittajana joskus innostumme etujoukoissa uusista teknologian mahdollisuuksista. Kaikilla keskustelijoilla löytyi jo erilaisia kokemuksia muun muassa asiakkuuden hallinnan sovellusalustojen ja ekosysteemien käytöstä. Osa oli kehittämässä asioita pidemmälle, mutta löytyi myös kommentteja, että asioita tulisi yksinkertaistaa, ja pitää mielessä loppuasiakkaan kokema helppous”.

 

Tehosta liiketoimintaa ja raportointia Microsoft Power BI:n avulla. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariimme. 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.