NetSuite LIVE: Framery 20.9.2017

Julkaistu 19.10.2017 - 12:19
NetSuite LIVE: Framery -tapahtuma keräsi Tampereelle noin 40 NetSuite-asiakasta ja liiketoiminta-alustasta kiinnostunutta 20.9.2017. Framery Oy:n IT-päällikkö Veikko Lindberg kertoi heidän menestystarinastaan ja liiketoiminnan kehittämisestä NetSuiten avulla. Asiaosuuksien lisäksi osallistujat pääsivät tutustumaan Frameryn tuotantoon ja ihailemaan upeaa showroomia. Osallistujilta tuli kiitosta erityisesti tapahtuman aitoudesta, rennosta ilmapiiristä ja verkostoitumismahdollisuudesta.

 

Lue lisää tapahtuman tunnelmista täältä!
Videon on toteuttanut Kokemuksia.fi

 

 

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.