Futismatsi – hattutemppuja, kulmapotkuja ja harhasyöttöjä

Julkaistu 4.10.2017 - 13:28

Joukkue lueteltuna vasemmalta ylhäältä: Jaakko Salo, Juha Järvinen, Jani Närkki, Olli Korpelainen. Alhaalla vasemmalta: Niko Haldén, Turo Juutilainen ja Yohannes Loga

 

Alkukesästä perustettu Accountor Enterprise Solutionsin jalkapallojoukkue pääsi taas tositoimiin Talin uusitulla tekonurmikentällä koleana syysiltapäivänä 2.10, kun vastaan asettui haasteeseen vastannut Avain Asumisoikeus Oy.

Viime hetken poisjäännit ja loukkaantumiset näyttivät asettavan hankaluuksia saada kasaan täyttä joukkuetta. Onneksi vahvuuteen liittyi Accountor HR Solutionsista Petri Kahisalo sekä edellisessä ottelussa Fin Scan Oy:stä lainassa ollut Jaakko Salo. Lisää hankaluuksia aiheutti kylmä tuuli ja erittäin alhainen lämpötila, mutta silti kentällä nähtiin rohkeita shortseihin pukeutuneita pelaajia.

Vastustaja oli hyvin fyysisen oloinen joukkue ja futismatsi lähtikin hieman kankeasti käyntiin, kunnes Yohannes Loga viidennellä peliminuutilla purki Avaimen lukon ohjaamalla kulmapotkusta Accountor Enterprisen 1-0 johtoon. Pikkuhiljaa ote alkoi kääntyä kotijoukkueelle ja ensimmäiselle puoliajalle lähdettiinkin 4-0 johtoasemassa, kun Yohannes Loga ja Jaakko Salo sekä Turo Juutilainen kaunistelivat numeroita.

Toisella puoliajalla Accountor Enterprise piti ohjakset tiukasti hyppysissään. Ketsuppipurkki aukesi, kun Yohannes Loga viimeisteli hattutemppunsa ja Turo Juutilainen säesti iskemällä vielä kolme maalia lisää vieden illan maalikuninkuuden neljällä osumalla. Vastustajallekin avautui vielä muutamia vaarallisia maalitilanteita kulmapotkuista ja harhasyötöistä johtuen. Puolustusta topparin paikalta johtanut Niko Halden yhdessä Juha Järvisen ja Jaakko Salon kanssa onnistuivat kuitenkin luutimaan pallon väljemmille vesille. Erityishuomiona mainittakoon maalivahtina toiminut Olli Korpelainen, joka poimi palloja kuin marjoja, vaikka itsensä mukaan edellisestä kerrasta maalitolppien välissä on vierähtänyt jo 15 vuotta.

Lopulta futismatsi päättyi pesäpallolukemin 11-0, kun Jani Närkki iski viime minuuteilla kaksi kertaa ja Petri Kahisalo yhden maalin. Joukkue siirtyy talven ajaksi hiomaan pelikuvioita ja palaa takaisin tositoimiin jälleen ensi kesänä.

Teksti: Turo Juutilainen

Kuvat: Heikki Kontuniemi

Facebooktwitterlinkedin

OTA YHTEYTTÄ

Kerro, miten voimme olla avuksi. Jätä yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Ota ensimmäinen askel jo tänään, älä odota huomiseen.

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.