Webinaaritallenne: Microsoft Power BI avaa uusia latuja liiketoimintatiedon hallintaan

Julkaistu 29.9.2017 - 20:31

 

Accountor Enterprise Solutionsin tuotepäällikkö Leo Merikallio ja talouskonsultti Laura Tienvieri kertoivat 26.9.2017 pidetyssä webinaarissa, miksi Microsoft Power BI mullistaa liiketoimintatiedon hallinnan.

 

Etkö päässyt osallistumaan webinaariin – ei hätää, voit katsoa webinaarin täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

 

Miksi kannattaa katsoa?

Microsoft Power BI on raportointi- ja analysointityökalu, jolla voidaan kerätä ja yhdistellä dataa monipuolisesti erilaisista tietolähteistä, visualisoida koostetusta datamallista näyttäviä raportteja ja jakaa ne helposti niitä tarvitseville käyttäjille.

Power BI tarjoaa jokaiselle jotakin, riippumatta roolista. Tämä tiivis paketti mielenkiintoisia faktoja ja käytännön esimerkkejä avaa sinulle mahdollisuuksia, miten Power BI hyödyttää juuri sinun yritystäsi!

 

Aiheitamme olivat muun muassa:

  • Power BI taustaa
  • Power BI:n uudet ominaisuudet
  • Demo: Miltä Power BI näyttää ja miten sitä käytetään?
  • Power BI:n nopean käyttöönoton vaiheet

 

Esiintyjät

 

Leo Merikallio

Tuotepäällikkö

 

 

 

Laura Tienvieri

Talouskonsultti

 

 

 

 

Täytä tietosi lomakkeeseen ja katso webinaari

 

Accountor Enterprise Solutions Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti ja voi olla yhteydessä sinuun esimerkiksi sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebooktwitterlinkedin

PYSY AJAN TASALLA

TILAA ILMAINEN UUTISKIRJE

Saat yrityksemme tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.